https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Прийом громадян 21.10.2019

21.10.2019 у приміщенні ВЦА м.Торецьк пройшов прийом  громадян, який провів  керівник військово-цивільної адміністрації Ярослав Руденко.

На прийом звернулись мешканці міста з наступних питань: проведення ремонтних робіт комунікаційної мережі водопостачання біля будинку № 12 по вул. Маяковського, проведення робіт з відновлення роботи ліфтів в будинку № 11 по вул. Маяковського, та будинку № 34 по вул. Дружби. Батьки учнів ЗЗСО I-II ступенів № 21 (смт. Щербинівка) виступили проти переведення їхніх дітей до іншої школи, в зв’язку з чим вимагають провести ремонтні роботи труби котельної в школі та продовжити навчальний процес в даному навчальному закладі. Також мешканці міста звертались з таких питань як: надання дозволу на відключення від системи централізованого опалення, встановлення батарей в квартирі повторного заселення,  поновленні послуги електропостачання  та інші.

Звернення зареєстровані та направлені на виконання відповідним спеціалістам. Про результати розгляду звернень громадяни будуть поінформовані в письмовій формі.