https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Відбулись шкільні заходи до Дня захисника України

14 жовтня українці святкують одразу три свята: свято Покрови Божої Матері, День Українського козацтва та День захисника України. З Нагоди цієї дати, заступник керівника ВЦА м. Торецьк Олена Кульбачна та начальник Міського управління освіти Володимир Орешкін відвідали шкільні заходи — змагання “Нащадки козацької слави» у ЗЗСО І-ІІІ ступенів “Художньо-естетична гімназія” та фестиваль української пісні ЗЗСО №10.

Від початку збройних протистоянь українські військовослужбовці неодноразово демонстрували свою відвагу, мужність та військові вміння у боротьбі з ворогом, чимало солдатів та офіцерів проявили особистий героїзм, їхні вчинки мають стати взірцем для усього українського народу, є важливим прикладом для виховання майбутніх поколінь.
Під час заходів присутні поклали квіти до пам’ятних меморіальних табличок захисникам України – Миколі Кренджеляку та Генадію Парасочці, які були встановленні у липні 2019 року, з нагоди відзначення 5-ї річниці визволення міста Торецьк від незаконних збройних формувань. Ми повинні гідно вшанувати світлу пам’ять тих, хто поклав своє життя за мир та цілісність своєї країни.
Вічна пам’ять загиблим героям!