https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

В Управлінні соціального захисту населення впроваджується електронна черга

EU 5 small                              UN 5 small

Громадська організація «СПОРТ АКТИВ» взяла участь з проєктом «Підвищення якості надання адміністративних послуг у місті Торецьк Донецької області»у конкурсі малих грантів, який проведеноу рамках реалізації Програми ООН із відновлення та розбудова миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. За результатами оцінювання цей проєкт було відібрано для фінансування.Технічним партнером з організації та проведення конкурсу програми малих грантів Програми ООН із відновлення і розбудови миру виступає громадська організація «Взаємодія – Плюс», експерти якої здійснюють постійний консультаційний супровід імплементації проєкту.

Проєкт спрямовано на осучаснення методів надання послуг Управлінням соціального захисту населення (далі – УСЗН), направлених на вирішення соціальних проблем вразливих верств населення міста Торецьк та внутрішньо переміщених осіб.З метою  створення  правової  основи   відносин   підписано трьохсторонній меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між військово-цивільною адміністрацією міста Торецьк Донецької області, Громадською організацією  «СПОРТ АКТИВ» та УСЗН.

Метою проєкту є впровадження електронних сервісів та навчання персоналу толерантному відношенню до відвідувачів УСЗН, а також запобігання емоційному вигоранню спеціалістів на робочому місці.

Реалізація даного проєкту долучить громадян до впровадження електронних послуг яке, з одного боку, зменшить черги в приміщенні УСЗН, соціальну напругу серед вразливих верств населення та сприятиме раціональному розподілу навантаження на спеціалістів протягом робочого дня, зниженню стресового навантаження на працівників, більш якісному та толерантному відношенню до відвідувачів та в цілому підвищить довіру громадян до органів місцевого самоврядування.

В подальшому цей сервіс буде інтегрований в єдину систему SmartCitу, яка включена до пріоритетних напрямків Стратегії розвитку Торецької об’єднаної територіальної громади.

 

Довідково:

Ця публікація була підготовлена в межах реалізації Проєкту «Підвищення якості надання адміністративних послуг у місті Торецьк Донецької області» Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО «СПОРТ АКТИВ» і жодним чином не відображає точку зору грантонадавця.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) іПродовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.