тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Вітання із 76-ю річницею визволення міста Торецьк від фашистських загарбників та Днем визволення Донбасу від фашистських загарбників!

Шановні ветерани, мешканці міста Торецьк!

Щиро вітаю Вас із 76-ю річницею визволення міста Торецьк від фашистських загарбників та Днем визволення Донбасу від фашистських загарбників!

У цей день ми згадуємо трагічні події Другої світової війни, історію окупації та історію визволення, віддаємо данину поваги тим, хто героїчно боронив нашу землю зі зброєю в руках, вшановуємо пам’ять тих, хто загинув, визволяючи нашу державу від нацистських окупантів.

Шановні ветерани, для кожного з нас Ви є взірцем подвигу, самовідданості та любові до нашої країни, Ваші мужність і відвага стали прикладом для тисяч молодих українців, та додають сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу та територіальну цілісність України.

Наш святий обов’язок – берегти пам’ять про полеглих на полях війни та піклуватися про живих ветеранів. Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося Героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Низький уклін і щира вдячність воїнам-визволителям та тим, хто в повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, зробивши свій внесок у перемогу в Другій світовій війні.

Від щирого серця бажаю Вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, невичерпної енергії та довголіття, поваги та чуйності від суспільства, любові та турботи від рідних і близьких. Ваш подвиг, ваша стійкість духу є сьогодні найкращим прикладом для захисників України. Слава Україні!

З повагою,
керівник військово-цивільної
адміністрації м. Торецьк
Донецької області Ярослав Руденко