https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Святкування Дня Державного Прапору України

Святкування Дня Державного Прапору України продовжилось Фестивалем «Торецький гулянОК». В парковій зоні «Пергола» для гостей та мешканців міста функціонували інформаційні та розважальні локації, майстрині міста долучились до свята і представили гостям виставку-продаж виробів, виготовлених власноруч.

Працівники житлово-комунального господарства інформували людей про переваги створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, а працівники Ощадного банку розповіли про «теплий кредит», який можна отримати для створення економії тепла в будинках.
Працівники архівного відділу військово-цивільної адміністрації м. Торецьк ознайомлювали з архівними надбаннями та допомагали малюкам створити родинне дерево.

Майстер-класи з плетіння браслетів та створення сувенірів власноруч, розмальовки на солоному тісті та папері, аквагрим організували для учасників свята працівники відділу культури, Центральної бібліотечної системи, міського управління освіти, служби у справах дітей, Центру дитячої та юнацької творчості, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, дошкільних навчальних закладів.

Для дітей міста відбулась ігрова програма «Юні козачата», маленькі тореччани брали участь у конкурсах, змагаючись на звання самого спритного та сильного.
До святкування дня Прапора долучились учасники фотомайстерні, яка відбувалась напередодні у вільному просторі «MEM Idea Hub», та представили широкому загалу свої фото. Молодих фотомайстрів підтримував представник Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина у Дніпрі пан Петер Шмаль.

З нагоди свята в Парковій зоні «Пергола» та на центральній міській площі місцеві підприємці організували розважальні ігрові майданчики, атракціони та святковий фуд-корт із смачними стравами, ФОП Микола П’ятченко безкоштовно пригощав пловом всіх, хто в цей день мав із собою українську символіку, а ФОП Кирило Жарков створив фотозону «Я люблю Торецьк».

Військово-цивільна адміністрація м. Торецьк запрошує мешканців і гостей міста приєднатися до другого дня Фестивалю «Торецький гулянОК» з нагоди Дня Незалежності України, який відбудеться в парковій зоні «Пергола» та на центральній міській площі 24 серпня і розпочнеться об 11:00 годині. На вас чекають тематичні виставки та розважальні програми, «Силовий фестиваль «Сталеві люди»», «Фестиваль українського борщу, вареників та пампушок» та яскравий Холлі батл.

Після завершення о 22.00 буде організовано рух громадського транспорту за напрямками маршрутів до прилеглих населених пунктів (Щербинівка, Північне, Новгородське, Залізне).