https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

В місті Торецьк відбувся Відкритий фестиваль з рибної ловлі, присвячений Дню Незалежності України

18 серпня на Диліївському ставку №2 вперше в місті Торецьк відбувся Відкритий фестиваль з рибної ловлі, присвячений Дню Незалежності України. Фестиваль об’єднав рибалок Торецька та прилеглих селищ, та став справжнім спортивним святом, в якому взяли участь професійні рибалки та аматори, а також вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Торецька та діти з особливими потребами.

Отримати базові вміння та навички з рибної ловлі дітям допомогли професійні спортсмени-рибалки з Краматорська Ярослав Бойко, Олег Лупаненко та Андрій Сидоров.
Після зважування улову було визначено переможців, ними стали: Андрій Грудкін та його помічники – 1 місце, Павло Махортов із донькою – 2 місце, Максим Нікулін – 3 місце, а найбільшу рибу спіймав Арсеній Герасименко. Кубок та нові вудочки дістались команді Центру соціально-психологічної реабілітації дітей за найбільший улов. Решта переможців отримали грамоти та медалі від військово-цивільної адміністрації міста Торецьк, вудки та підгодовування від «Flagman» і сертифікати від «Mac Burgers».
Після завершення змагань учасники могли поласувати пловом та рибною юшкою, які приготували організатори фестивалю.
Військово-цивільна адміністрація міста Торецьк висловлює вдячність організаторам та партнерам Фестивалю: відділу з питань молоді та спорту ВЦА м. Торецьк, ГО «Клуб рибалок України», «Мак бургер» м. Торецьк, «Мясна весна» м. Торецьк, компанії «Flagman», Олександру Морозову, Сергію Гошко, директору ТОВ «КАРЕЛАН» Василю Івасику.