https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Інформаційна зустріч зі співвласниками будинку

30 липня поточного року, спеціалісти УЖКГ на запрошення ініціативних співвласників, провели інформаційні збори з мешканцями одного з будинків міста. Присутнім розповіли якім чином самоорганізуватися співвласникам для ефективного управління власним будинком та прийняття демократичних рішень, про ряд переваг та про місцеві програми підтримки, які отримає об’єднання співвласників після створення ОСББ.

Також до зборів долучився голова правління АОСББ «Нью-Йорк» Руденко І. І., який розповів про діяльність асоціації та здобуті досягнення в управлінні будинками, які входять в АОСББ. Розповів присутнім про стан будинків до створення ОСББ, про заходи, які були зроблені, щоб створити більш комфортні умови проживання в цих будинках, як згуртувались мешканці заради спільної мети та плани на майбутнє.

В присутніх виникало багато питань, а саме: яким чином поліпшити умови проживання та як надалі, за розумну ціну, отримувати якісні послуги по утриманню свого будинку. На дані питання співвласники отримали обґрунтовані відповіді.

Додатково звертаємо Вашу увагу, що на офіційному сайті військово-цивільної адміністрації м. Торецьк створено розділ «ОСББ», де розміщена законодавча база щодо ефективного управління житловим фондом (зокрема створення ОСББ), покрокова інструкція створення ОСББ з прикладами, роз’ясненнями та формами документів, а також додаткову консультацію щодо створення ОСББ або допомогу у проведенні інформаційних зборів, у підготовці статуту, документів та протоколів зборів Ви можете отримати в Управлінні житлово-комунального господарства військово-цивільної адміністрації м. Торецьк за адресою: м. Торецьк, вул. Героїв праці, 3 (каб. 2, Тетяна) тел. 4-19-33.