тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Грантова фінансова підтримка від фонду енергоефективності на проекти термомодернізації та енергоефективності багатоквартирних будинків

Шановні мешканці будинків, в яких створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (далі – ОСББ), Ви можете отримати грантову фінансову підтримку від фонду енергоефективності (далі – Фонд) на проекти термомодернізації та енергоефективності багатоквартирних будинків.

Гранти Фонду надаються ОСББ на безповоротній основі та можуть покривати до 70 % вартості енергоефективних проектів в багатоквартирних будинках. Це включає додатковий грант у розмірі 20 % для перших 300 заявок ОСББ.

Гранти надаватимуться ОСББ за Пакетом «Легкий» в обсязі до 40% вартості проектів із встановлення вузлів комерційного обліку теплоенергії, встановлення/ модернізацію індивідуального теплового пункту, заміну/ модернізацію загальнобудинкового котла та допоміжного обладнання; балансування систем опалення, встановлення вузлів розподільного обліку теплової енергії та регуляторів температури повітря, заміну/ теплоізоляцію трубопроводів систем опалення, теплоізоляції/ заміни трубопроводів системи теплопостачання та гарячого водопостачання, заміни/ ремонту вікон/ дверей, модернізації систем освітлення.

Грантовий Пакет «Комплексний» надається ОСББ в обсязі до 50% проектів з теплоізоляції/ облаштування огороджувальних конструкцій будівлі, заміни/ ремонту вікон/ дверей у квартирах, заміни/ теплоізоляції трубопроводів опалення та водяної системи опалення у квартирах, облаштування систем вентиляції із встановленням рекуператорів, модернізацію систем внутрішнього теплопостачання.

Більш детально про цей проект ви можете дізнатися за посиланням https://drive.google.com/file/d/1L9rHHnNUh8dYcVJUsruSTDWbgpkRZhDe/view  та https://eefund.org.ua/ або звернутися в УЖКГ (каб. № 2).

Заявки на участь у проекті приймаються до 29.07.2019 в УЖКГ за адресою: м. Торецьк, вул. Героїв праці, 3