https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Військово-цивільна адміністрація інформує, що в Україні діє програма Європейського Союзу – “ERASMUS for Young Entrepreneurs”

В рамках цієї ініціативи українські підприємці-початківці (стаж ведення господарської діяльності до 3-х років або громадяни, які планують розпочати власний бізнес) мають унікальну можливість поїхати на стажування до однієї з країн ЄС.

Головна ідея програми – підвищення кількості конкурентоспроможних підприємців та їх сталості, отримання досвіду ведення бізнесу, удосконалення своїх управлінських навичок, відкриття доступу до ринків на міжнародному рівні, підтримки створення робочих місць та інтернаціоналізація МСБ, заохочення до підприємницької культури.

Програма відкрита для підприємців, що мають постійне місце проживання в одній із 28 країн – членів Європейського Союзу, а також з Албанії, Вірменії, Боснії та Герцеговини, Північної Македонії, Ісландії, Чорногорії, Молдови, Сербії, Туреччини та України.
 Для підприємця-початківця програма відкриває цілий ряд можливостей, а саме:

  • перейняти досвід ведення бізнесу успішного підприємця-європейця;
  • підвищити свою конкурентоспроможність;
  • налагодити міжнародне співробітництво;
  • створити мережу контактів і міцних зв’язків, які будуть корисні для обміну порадами;
  • покращити мовні та ділові навички.

Що потрібно зробити підприємцю-початківцю для участі у програмі?

  Обмін досвідом здійснюється шляхом організації відрядження молодого (нового) підприємця до країни підприємця-господаря строком від 1 до 3 місяців. Конкретний строк визначається сторонами індивідуально, залежно від їхніх потреб і специфіки діяльності. Учаснику програми виплачується певна сума на поточні витрати, зокрема на проживання та харчування.

Детальна інформація про програму “Erasmus for Young Entrepreneurs” за посиланням: http://chamber.cn.ua/ru/services/land.

У разі питань звертайтесь, будь-ласка, за телефоном: (044) 586 40 67.

 

Відділ розвитку малого бізнесу та підприємництва військово-цивільної адміністрації