тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Міський захід «Молодіжна кава-брейк»

З нагоди Дня Конституції України та Дня молоді і Дня молодіжних та дитячих громадських організацій в Центрі розвитку для молоді та дітей «Teen Дім» за участю місцевих підприємців, активістів, представників військово-цивільної адміністрації міста Торецьк відбувся міський захід «Молодіжна кава-брейк».

В невимушеній атмосфері молоді підприємці та активісти міста поділилися досвідом розвитку власної справи, розказали про перешкоди, з якими стикалися, та позитивні сторони її становлення. 
Разом обговорили проблеми сучасної молоді та інструменти щодо її залучення в активне суспільне життя міста.
Активна участь молоді має важливе значення у процесі розбудови відкритого, демократичного суспільства, тому її підтримка та залучення до участі в громадському житті – один із важливих напрямків молодіжної політики міста.
Військово-цивільна адміністрація висловлює вдячність спікерам заходу: Інесі Альмендеровій (ГО «Лаванда»), Дмитру Горбачеву (кафе-бар «Кумір»), Олександру Морозову (мережа відділень «Нової Пошти»), Олені Шевчук (платформа ініціатив «MEM idea hub») за те, що поділилися корисним досвідом та цікавими ідеями, а також модераторам заходу відділу внутрішньої та інформаційної політики та відділу з питань молоді та спорту. 
Окрема вдячність Інесі Альмендеровій за створення святкової фото зони.