тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Конкурс краси «MISS TORETSK 2019»

29 червня о 17:00 на сцені Палацу культури «Україна» (Грушевського, 4) за підтримки військово-цивільної адміністрації міста Торецьк відбудеться довгоочікувана подія міста – конкурс краси «MISS TORETSK 2019»

Цього року 9 найкрасивіших і найталановитіших учасниць змагатимуться в граціозності та чарівності, демонструючи свої таланти в танцювальних, вокальних творчих номерах.

А вже зараз Ви можете віддати свій голос за одну з претенденток на титул «MISS TORETSK 2019», проголосувавши за кращу серед кращих! Голосування триватиме з 19 по 28 червня 2019 року. Для голосування Вам  потрібно зайти на головну сторінку офіційного  веб-сайту ВЦА м. Торецьк  або перейти за наступним посиланням, та віддати свій голос за найчарівнішу учасницю конкурсу.

 

Знайомимося ближче з красунями:

Учасниця під номером 1.
Анастасія Рижкова. Учениця ЗЗСО I-III ступенів №3. Переможниця обласних та всеукраїнських танцювальних конкурсів. Привезла у наше місто перемогу з Польщі.  Мріє поєднати танці з медициною. Життєве кредо: Роби добре, або не роби взагалі.

 

Учасниця під номером 2.
Ріанна Баранова. Учениця ЗЗСО I-III ступенів №17. Любить редагувати фотографії, грати на фортепіано і танцювати. Мріє побувати у кожній столиці світу, та робити тату, пов’язане з містом. Мріє пофарбувати волосся в яскраво червоний, придбати байк, та кататися на ньому по нічним Києвом, насолоджуючись свободою.

 

Учасниця під номером 3.
Анна Пригунова. Вихователь ЗДО №9 «Веселка» Більше за все любить дітей. Анні подобається вишивати. Мріє політати на повітряній кулі. Життєве кредо: Ніколи не мстіться злим людям. Просто станьте щасливими. Вони цього не переживуть.

 

Учасниця під номером 4
Аліна Сидельник. Учениця ЗЗСО I-III ступенів №16. Займається спортом, любить танцювати та фотографувати природу. Мріє навчитися водити автомобіль і стати відомою моделлю. Життєве кредо: Краще жалкувати про те що зробив, ніж про те,що не наважився.

Учасниця під номером 5
Діана Карпикова. Студентка Національного юридичного університету ім.. Ярослава Мудрого. Захоплюється танцями та малюванням. Мріє побувати на батьківщині Леонардо Да Вінчі.  Хоче стати генеральним прокурором України. Життєве кредо: Не бійся робити те, чого не вмієш, адже тільки так, можна навчитися новому.

 

Учасниця під номером 6
Олександра Кравченко. Учениця ЗЗСО I-III ступенів «Художньо-естетична гімназія» Надихається спортом, танцями та музикою. Життєве кредо: Не намагайся бути схожим на когось, живіть так, щоб всі хотіли стати схожими на вас.

 

Учасниця під номером 7
Софія Кубекіна. Учениця ЗЗСО I-III ступенів №9. Чемпіонка України зі східних танців. Міс беліданс Донецької області, та Віце-міс беліданс Європи. Захоплюється танцями та грою на акордеоні. Життєве кредо: Головне правило трьох Н «Немає Нічого Неможливого»

 

Учасниця під номером 8
Анна Ходорєва. Учениця ЗЗСО I-III ступенів №2. Захоплюється танцями, піснями та спортом. У вільний час випікає смачні тістечка. Життєве кредо: Якщо не ти, то хто?

Учасниця під номером 9
Анна Ларкіна. Студентка ВНЗКФВ «Торецький музичний коледж»
Професійно займається вокалом. Життєве кредо: Сенс життя не у тому, щоб шукати себе. Сенс життя, у тому, щоб себе створити.