тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Працівники ЦНАП м. Торецька взяли участь в тренінгах, які відбулись в м. Святогірську

11-13 червня 2019 в межах спільних зусиль у забезпечені процесу впровадження териториально адміністративної реформи на місцевому рівні, посиленні кадрового потенціалу на місцях, з метою ознайомлення із перспективними підходами та технологіями, основними принципами й завданнями реформи децентралізації, Программою ООН з відновлення та розбудови миру організовано тренінг для працівників Центрів надання адміністративних послуг, громад-партнерів Програми.

Метою Програми є поглиблення знань адміністраторів ЦНАПів та спеціалістів органів місцевого самоврядування щодо реалізації завдань відповідно до основних напрямів державної політики у сфері надання адміністративних послуг, психологічна підготовка працівників ЦНАП.

В тренінгах, які відбулись в м.Святогірську прийняли участь працівники Центру надання адміністративних послуг м. Торецька.

Під час занять були розглянуті наступні питання:

 1. Реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб.

2. Мобільні послуги населенню.

3. Порядок закупівлі та встановлення обладнання для оформлення та видачі біометричних паспортів (паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у формі ID-картки).

4. Стресостойкість. Професійний стрес. Керування поведінкою.

cnap1 180619

cnap2 180619

cnap3 180619