тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Відбулась відкрита зустріч керівника ВЦА міста Торецьк Ярослава Руденка та його заступників з мешканцями міста

11 червня в приміщенні Центру розвитку для молоді та дітей «TEEN ДІМ» в рамках проведення консультацій з громадськістю відбулась відкрита зустріч керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Ярослава Руденка та його заступників з мешканцями міста.

На порядку денному була розглянута ініціатива ГО «Твоє нове місто» щодо назви скверу, який розташований у м. Торецьк по проспекту Шахтарів на сквер «Захисників України імені Яни Червоної».

Під час зустрічі керівник ВЦА м. Торецьк Ярослав Руденко повідомив про надходження звернення від ГО «Український інститут антикризового менеджменту» також з пропозиціями щодо назви зазначеного скверу.

В ході обговорення мешканці заслухали інформацію голови ГО «Твоє нове місто» Володимира Єльця, який виступив ініціатором присвоєння назви скверу, та висловили пропозиції щодо назв сквера на честь шахтарів.

Начальник відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю, містобудування, архітектури та земельних відносин Ніна Тимошенко надала роз’яснення щодо поточної ситуації, яка склалася в сквері по проспекту Шахтарів, та повідомила, що при розробці детального плану території можливо більш детально визначити заходи формування громадського центру по проспекту Шахтарів та вулиці Шахтарів.

Заступник військового комісара Торецького міського військового комісаріату підполковник Андрій Бєлозьоров проінформував присутніх про військовослужбовців міста, які загинули захищаючи суверенітет та цілісність України, та запропонував присвоїти назву об’єкту топоніміки «Сквер Захисників» та облаштувати його алеями з іменами загиблих.

В процесі обговорення тореччани не прийняли однозначного рішення щодо назви скверу, але дійшли згоди щодо об’єднання спільних зусиль з метою покращення благоустрою міста, та показали свою готовність до діалогу.

«Ця відкрита зустріч доводить, що кількість мешканців, які готові й будуть співпрацювати разом, взаємодіяти з владою активно зростає. Попереду буде багато роботи, і якщо кожен зі свого боку поставиться до Торецька відповідально ми відбудуємо його, ми зробимо його красивим, затишним та розвинутим. За кожним з нас – дії. Разом до перемоги!» – зазначив керівник військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Ярослав Руденко на своїй сторінці у Фейсбук.