https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Стартувала тендерна закупівля відносно реконструкції центрального міського парку м. Торецьк

12 червня стартувала тендерна закупівля відносно реконструкції центрального міського парку м. Торецьк. Проект планують завершити до кінця поточного року. 
«Спільно з профільними фахівцями провів виїзну нараду щодо реконструкції центрального парку міста. Вимушений констатувати, що попередні рішення про передачу функцій замовника, чотириразове корегування проектно-кошторисної документації не дали позитивного результату. Цього року ми нічого не чекатимемо. Необхідна сума з міського бюджету виділена. Тому, вже сьогодні оголошуємо процедуру закупівлі, загальною вартістю 2.9 млн. грн. (посилання на оголошення додам пізніше).

Поточний стан парку потребує роз’яснення: наразі він є об’єктом незавершеного будівництва, тож бо бюджетні кошти (згідно з чинним законодавством) не можуть бути спрямовані на його утримання, благоустрій, тощо.
Сподіваюсь, що майбутній підрядник буде надійним, висококваліфікованим та якісним. Особистий контроль за виконанням робіт за замовченням лишаю за собою.
Update, як і обіцяв, посилання на оголошення: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-06-11-003243-b « – зазначив керівник ВЦА м. Торецьк Ярослав Руденко на свій сторінці у Фейсбук.