https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

На Донеччині відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

1 червня на базі оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» у Святогірську за участі голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця, заступника голови ОДА Ігоря Стокоза, керівників структурних підрозділів ОДА відбулось урочисте відкриття свята «Планета дитячих посмішок» до Міжнародного дня захисту дітей, на яке запрошені вихованці закладів позашкільної освіти області та спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів Донецької обласної ради, діти пільгових категорій. Усього – 500 дітей. 

Програма заходу передбачала виступи кращих дитячих художніх колективів Донецької області. Була організована робота творчих локацій та фотозони для учасників заходу. 

Керівник обласної військово-цивільної адміністрації вручив переможцям обласного конкурсу-огляду дитячої художньої творчості дітей пільгових категорій дошкільного віку «Дерзай, малюк» цінні подарунки та привітав усіх зі святом.  

“Щиро вітаю зі святом всіх дітей області. У першу чергу, хотів би подякувати вашим батькам та вчителям. Вони віддають всіх себе, аби виховати вас справжніми свідомими громадянами нашої країни. Вони піклуються про вас, іноді забуваючи про власний спокій і комфорт. Велике дякую також хочеться сказати військовим, які захищають ваші життя, які піклуються про те, щоб ви зростали під мирним небом. Звертаюся до тих дітей, хто знаходиться за лінією розмежування. Ми завжди раді бачити вас у нас, ми чекаємо на ваше повернення, бо ви – наші рідні малюки. Зі святом! Миру, щастя, здоров’я, добра та любові вам і вашим батькам”, – зазначив очільник області.

 

Джерело: https://dn.gov.ua/ua/news/na-donechchini-vidsvyatkuvali-mizhnarodnij-den-zahistu-ditej