тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Оперативна інформація про використання бюджетних коштів за період з 13 по 17 травня 2019 року

За період з 13 по 17 травня 2019 року надходження коштів до загального фонду міського бюджету склали 8039,9 тис.грн., в тому числі: податки та збори – 5816,2 тис. грн.,  субвенції з державного бюджету – 2181,0 тис. грн., субвенції з обласного бюджету – 42,7 тис.грн.

За вказаний період з урахуванням залишків коштів на початок періоду за загальним фондом  профінансовані видатки в сумі 354,8 тис.грн., з них  захищені статті видатків складають 206,5 тис.грн., а саме:

– заробітна плата з нарахуваннями – 163,8 тис.грн.,

– пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи – 8,6 тис.грн.,

– видатки на поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни –   0,9 тис.грн,

– на компенсацію видатків за надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг особам з інвалідністю по зору 1 та 2 груп, а також дітям з інвалідністю по зору – 7,7 тис.грн.,

– інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення   , у тому числі на надання щомісячної допомоги учням закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентам (курсантам) закладів фахової передвищої освіти, закладів вищої освіти з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на повному державному забезпеченні – 25,5 тис.грн.

Фінансове управління військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області