https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Чергове засідання робочої групи із розробки Стратегії розвитку Торецької об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року

17.05.2019 у приміщенні Центру розвитку для молоді та дітей «TEEN ДІМ» відбулось чергове засідання робочої групи із розробки Стратегії розвитку Торецької об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року.

Відповідно до методології розробки Стратегії Торецької ОТГ, узгодженої з нашими партнерами із ООН, наша Стратегія складатиметься із вступу і 7 розділів. Сьогодні ми знаходимось на етапі «Аналіз» згідно схеми процесу розробки Стратегії.

Разом із експертом Романом Власенком опрацьовано перший розділ «Соціально-економічний аналіз Торецької громади» та представлено його на розгляд і обговорення. Соціально-економічний аналіз перспективної Торецької ОТГ складається з 7 розділів, матеріали для проведення аналізу брались із програмних документів Торецької громади і сайту ВЦА. Члени Робочої групи внесли певні зауваження та корективи до аналізу соціально-економічного розвитку громади, які були враховані та додані до розділу. 
Окрім членів Робочої групи на засіданні була присутня національна консультантка ООН Жінки з гендерного підходу в регіональних та місцевих стратегіях розвитку Юлія Гончар, яка презентувала матеріали на тему «Гендерні аспекти стратегічного планування», розповіла про важливість та необхідність врахування гендерних аспектів під час планування розвитку в усіх сферах життєдіяльності громади.

На засіданні також обговорили результати тематичних заходів на тему «Бачення майбутнього Торецької ОТГ», що були проведені серед учнів закладів загальної середньої освіти нашого міста, затвердили план проведення інформаційної кампанії, а також розглянули і узгодили анкети для проведення опитування серед мешканців громади.