https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

На Донеччині відкрито обласний етап гри «Сокіл» («Джура»)

Сьогодні у с. Торське Лиманського району відбулося урочисте відкриття ІІ обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Організаторами виступили департамент освіти і науки Донецької облдержадміністрації та Донецькій обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді. У заході взяли участь представники Донецької облдержадміністрації, військовослужбовці ООС. У програмі присутнім представили виставку військової техніки та озброєння, майстер-класи з рукопашного бою, надання долікарської допомоги, гасіння умовної пожежі. А учасники змагалися у конкурсах військово-прикладного, спортивного, туристсько-краєзнавчого, культурно-інтелектуального спрямування. 

«Сьогодні тут зібралися найкращі учні, сини Донецької області. Я бажаю, щоб ви пройшли конкурси на високому рівні, показали власні досягнення. Наразі настали нелегкі часи для нашої області, але у цьому році учасників приїхало більше, ніж у минулому. Змагання відберуть найсильнішу команду.», – наголосила в.о. директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Сідашева. 

Рій, який посяде І місце у загальнокомандному заліку, буде представляти Донецьку область на ІІІ (Всеукраїнському) етапі гри у Дніпропетровській області. 

 

Джерело: https://dn.gov.ua/ua/news/na-donechchini-vidkrito-oblasnij-etap-gri-sokil-dzhura