тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

У Краматорську відбулось обласне свято до Дня матері

13 травня у приміщенні палацу культури і творчості НКМЗ м. Краматорська відбулось обласне свято, присвячене Дню матері «Світ маминих мрій». Захід організований Донецьким обласним палацем дитячої та юнацької творчості за підтримки департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

На свято прибули делегації з міст і районів області, а також почесні гості – матері загиблих учасників Революції Гідності та АТО. У вестибюлі їх зустрічали діти, вручали подарунки, виготовленими власними руками.

На початку святкового концерту присутніх привітала Тамара Лук’янчук, радник патронатної служби голови облдержадміністрації. Вона зазначила, що День матері для кожного з нас – особливе свято, від якого щемить серце, віє любов’ю та ніжністю.

«Мама – це приклад терпіння, розуміння, жертовності. Особлива дяка і повага матерям, які віддали своїх дітей на захист України. У першу чергу я хочу звернутися до тих, хто ще має щастя бути дитиною. Кажіть своїм мамам про свою любов, пригортайтесь до них, згадуйте не тільки в святкові дні, а щодня. Хочу звернутися до всіх мам, хто народив, виховав дітей, дав їм дорогу в світ, дав їм свою любов. Висловлюю окремі слова привітання тим мамам, хто не тільки народив і виховав, а тим, хто віддав Вітчизні своїх дітей, тим, чиї діти дивляться на них з неба і стали янголами», – підкреслила Тамара Лук’янчук.

Концертна програма включала виступи кращих дитячих та юнацьких художніх колективів області: зразковий художній хореографічний колектив «Усмішка», народний художній вокальний колектив «Нeartbeat», зразковий художній хореографічний колектив «Фо степ», зразковий художній вокальний колектив «Дзвіночок», народний художній хореографічний колектив «Нєпосєди», народний художній колектив сучасного танцю «Браво», народний художній колектив сучасного танцю «Візаві».

 

Джерело: https://dn.gov.ua/ua/news/u-kramatorsku-vidbulos-oblasne-svyato-do-dnya-materi