https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

З Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Дорогі ветерани, учасники бойових дій, мешканці міста Торецьк!

Вітаю Вас з Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Народ України один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх синів і доньок в цій трагедії світового масштабу. 
З кожним роком реальних свідків тієї війни стає все менше. Сьогодні ми з гордістю згадуємо всіх ветеранів, яки відстоювали свободу нашої Батьківщини у Другій світовій війні, та з вдячністю вшановуємо всіх захисників України, що боронять нашу землю від російського агресора сьогодні. Низько схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів воїнів і мирних людей, які поклали своє життя заради миру та майбутніх поколінь, та військовослужбовців, які загинули, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України.

На даний час в місті Торецьк та прилеглих селищах мешкають десять ветеранів – учасників бойових дій Другої світової війни. Десять воїнів визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі. 
Дорогі ветерани! З почуттям глибокої поваги дякую Вам за самовідданий подвиг та визволення від нацистської навали. У наших серцях завжди буде жити пам’ять про мільйони мужніх і незламних українців, про їхню жертовність в ім’я свого народу та рідної землі. Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, миру, людського щастя. 
Шановні тореччани! Пам’ятаймо, на якій героїчній землі ми живемо, пам’ятаймо про подвиги наших батьків, дідів, прадідів, братів і сестер. Вічна слава воїнам, що полягли за свободу та незалежність. Слава Україні!

З повагою,
керівник військово-цивільної
адміністрації м. Торецьк
Донецької області Ярослав Руденко