тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Міський конкурс есе «Прагнення до свободи – вчора, патріотизм і нездоланність – сьогодні, гідна Україна – завтра»

Військово-цивільна адміністрація міста Торецьк Донецької області оголошує Міський конкурс есе «Прагнення до свободи – вчора, патріотизм і нездоланність – сьогодні, гідна Україна – завтра» та з нагоди відзначення в місті Торецьк Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги України над нацизмом у Другій Світовій війні.Загальні умови.

Основними завданнями конкурсу є плекання у молодого покоління почуття української ідентичності та національної самосвідомості, турботи про свій народ; виявлення та стимулювання творчо обдарованих дітей та підлітків, зацікавлених у становленні України як правової, демократичної, соціальної держави.
 
Мета Конкурсу – формування у майбутнього покоління високої громадянської свідомості та знань про історію України, сприяння національно-патріотичному вихованню особистості.
 
Терміни проведення Конкурсу.
 
Конкурс проводиться з 24 квітня по 5 травня 2019 року.
 
У Конкурсі беруть участь всі бажаючі у 2-х вікових категоріях:
 
10-14 років;
 
15-18 років.
 
• Есе виконується в електронному форматі друкованим обсягом не більше двох аркушів формату А4, шрифтом Times New Roman, 1,5 інтервалом, 14 кеглем.
• На конкурс приймаються індивідуальні роботи українською мовою.
• Для підведення підсумків конкурсні роботи направляються на електронну адресу відділу внутрішньої та інформаційної політики військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області vvip.toretskrada@gmail.com з коротким повідомленням про автора: прізвище, ім’я, вік, домашня адреса та телефон, які не входять до обсягу есе.
• До участі у конкурсі не допускаються роботи, які є плагіатом робіт інших авторів та подані після завершення терміну прийому робіт на конкурс.
 
Визначення та відзначення переможців Конкурсу.
 
• Журі Конкурсу підбивають підсумки та визначають по три переможця у кожній віковій категорії до 7 травня 2019 року.
• Для переможців Конкурсу у кожній віковій категорії встановлюються перше, друге, третє місця.
• Оголошення переможців Конкурсу відбувається 8 травня під час урочистих заходів з нагоди Дня Пам’яті та примирення.
 
Відзначення учасників Конкурсу.
 
Учасники, які посіли призові місця, нагороджуються Дипломами І, II та III ступеня.

Роботи Переможців Конкурсу будуть розміщені на офіційному веб-сайті Військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області www.toretsk-vca.gov.ua ?