https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Відзначення 17-ї річниці створення Військової служби правопорядку у Збройних Силах України

19 квітня в закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Художньо-естетична гімназія» за участю заступників керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Юрія Євсікова та Олени Кульбачної, начальника міського управління освіти Володимира Орешкіна, військового коменданта військової комендатури міста Торецьк майора Сергія Оніпка, особового складу військової комендатури міста Торецьк, молодіжного активу гімназії відбувся урочистий захід з нагоди 17-ї річниці створення Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.

Зі словами вітання до особового складу Полтавського зонального відділу Військової служби правопорядку звернувся заступник керівника Юрій Євсіков. Він зазначив: «За роки існування особовий склад цього спеціального правоохоронного формування зробив вагомий внесок в забезпечення правопорядку і військової дисципліни серед військовослужбовців Збройних Сил України. Але особливого значення діяльність Служби правопорядку набула в роки російської агресії. Усі заходи, що проводились у мирному житті, тепер з належною ефективністю виконуються в умовах, пов’язаних із підвищеним ризиком для життя».

За сумлінне виконання службових обов’язків військовослужбовців нагороджено медалями «За оборону міста Торецьк» та грамотами керівника військово-цивільної адміністрації. Разом з нагородами школярі вручили військовослужбовцям свої авторські малюнки та з нагоди свята підготували у подарунок творчі виступи.

Висловлюємо вдячність Військовій службі правопорядку за мужність, відвагу та професіоналізм. Бажаємо миру, міцного здоров’я, родинного затишку та успіхів в ім’я зміцнення обороноздатності держави!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!