https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Відбулося засідання Організаційного комітету з відзначення Дня охорони праці в місті Торецьк

Щороку 28 квітня у нашій країні відзначається Всесвітній день охорони праці.
12 квітня під головуванням заступника керівника військово-цивільної адміністрації м. Торецьк Юрія Євсікова відбулося засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення в місті Торецьку в 2019 році заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

☑️ На засіданні Оргкомітету затверджені основні заходи із відзначення Дня охорони праці в місті Торецьк:
1. Проведення відкритих уроків, семінарів «28 квітня – День охорони праці» для здобувачів освіти закладів освіти, працівників підприємств.
2. Розробка та реалізація спеціальних інформаційних заходів (коучингових сесій, тренінгів, семінарів, нарад, засідань за круглим столом, дебатів) з метою ознайомлення працівників з виробничими ризиками та їх впливом на безпеку праці.
3. Підготовка та поширення в закладах соціально-культурної сфери наочних матеріалів щодо прав працівників в сфері безпеки та гігієни праці.
4. Залучення зацікавлених громадських організацій, спілок та інших об’єднань до процесу покращення умов безпеки і гігієни праці працівників.
5. Участь у проведенні конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» у 2019 році, відборі кращих робіт, визначенні та нагородженні переможців конкурсу по місту.
6. Ушанування пам’яті загиблих на виробництві: проведення панахид, поминальних заходів, надання родичам загиблих на виробництві допомоги в облаштуванні могил, надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих та інвалідам праці.
☑️ Оргкомітет закликає профспілкові організації, керівників підприємств та установ міста, фізичних осіб – підприємців, залучитися до участі у виконанні заходів з безпеки праці. Протягом Тижня (22.04.2019-28.04.2019) і усього 2019 року питання забезпечення належного управління безпекою та гігієною праці рахувати пріоритетним.

☑️ ? «Гарячі телефонні лінії» у разі виникнення питань, щодо проведення тижня охорони праці:
– Управління соціального захисту населення військово-цивільної адміністрації міста Торецьк 4-01-37;
– Відділ гірничо-технічного нагляду у Торецькому регіоні – 0958567288;
– Торецьке міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Донецькій області 4-06-63.

Управління соціального захисту населення ВЦА м.Торецьк