тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

На ринках міста відбувся ярмарок «вихідного дня»

Сьогодні, 31 березня, за ініціативою відділу розвитку малого бізнесу та підприємництва, за підтримки керівника військово-цивільної адміністрації Ярослава Руденко та  за  сприянням адміністрації ТОВ «Ринок» та ФОП Щур І.Є. на  ринках міста відбувся ярмарок «вихідного дня» із залученням  місцевих виробників,  підприємців міста та власників  особистих селянських і фермерських господарств.

З самого рання на центрально-міському ринку звучить весела українська музика, продавці готуються зустрічати гостей, а ініціатори спостерігають за успішним початком заходу. Проведенню заходу і погода сприяє.  Все йде за планом.

О 7-ій годині ярмарок успішно стартував.

Понад  тридцять учасників представили свою продукцію. Серед них – переможці конкурсу «Український донецький куркуль» Микола П’ятченко та Артем Супрун, місцеві виробники Федір Лобза та Роман Журавський, ТОВ «Еталон Плюс» (Костянтинівка),  підприємці Віра  Мовчун, Любов Жупанська, Людмила Шаповалова, Людмила Ліхачова, Олексій  Солдатенко, Володимир Безпальченко,  Євген Вергелес, Джемал Касрашвілі, Наталія Демидець, Кирим Самедов, Максим Катунін, Олена Кадашова, Олександр Герасін.

Від виробників був представлений широкий асортимент високоякісних ковбасних та м’ясних виробів, хліба та хлібобулочної продукції, молокопродуктів, яєць, питної води за  собівартістю.

А підприємці  подбали про  широкий асортимент плодоовочевої продукції, молочних виробів, кондитерських товарів, цукру, олії, зернопродуктів, живої риби, м’яса птиці, господарчих приладів.

Піднімали настрій підспівуючи голоси домашніх курочок, півнів та курчат. Покупці не залишалися байдужими до пухнастих кроликів та нутрій. Господарі  жваво торгувалися , а  продавці  не скупилися на ціни.

Та який ярмарок без  ароматного  запаху  диму від шашлику? Він   приваблював  всіх без винятку: як покупців, так і продавців.

Торгівельні  знижки на продукцію складали від 15% до 40%.

Чимало городян прийшли цілими родинами. Вибирали необхідне,свідчили про високу якість, висловлювали вдячність за хорошу організацію, багатий асортимент та доступні ціни.

Це підкреслили  в опитуванні:

Ольга Володько: «Ви просто потрапили в «десятку» з ярмарком: сонячна погода, низькі ціни, люди дуже вдячні … Спасибі від жителів міста!».

Дмитро Михайлішин: «Вдячний за можливість заощадити гроші. До мого святкового  столу сьогодні будуть  доречні курячі  яйця  по 15 грн. та смачна ковбаса «Банкетна».

Ірина Карпущенко: «Ярмарок справді вдався на славу. Будемо сподіватися, що вони стануть традиційними».

Світлана Щеглова: «Дуже вразив асортимент домашньої  фірмової випічки «Люблен»: «Хліб з чорносливом» та  «Хліб з курагою», «Морквяний» та «Часниковий», «Бездріжджовий»  та «Гречаний», «Кукурудзяний»  та «Цибулевий». Вірю в те, що в рецепти продукції вкладена частка душі виробника. Дякую за  сьогоднішнє свято смаків!»

Залишається додати, що за час ярмарку було продано: овочів та фруктів – близько 2 тон, яєць – 4000 шт., ковбасних виробів – до 150 кг, м’яса птиці – до 100 кг, риби – 80 кг, молокопродуктів – 200 кг, цукру – 1,5 тони, хлібопродуктів – близько 50 кг, зерна та комбікормів – до 3 тон.

Дякуємо всім, хто долучився до організації ярмаркових заходів  та сприяв справжньому весняному святу.

 

Відділ розвитку малого бізнесу та підприємництва