https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Ірина Геращенко ознайомилась з роботою оновленого КПВВ «Мар’їнка»

18 березня в рамках робочого візиту на Донбас Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко відвідала КПВВ «Мар’їнка», ознайомилась з його роботою та поспілкувалась з громадянами України, які перетинають здійснюють перетин лінії розмежування.

Начальник Краматорського прикордонного загону, полковник Анатолій Федорчук розповів про нові покращені умови перетину лінії розмежування та, власне, про те скільки громадян перетинають лінію розмежування кожного дня.

Ірина Геращенко зауважила, що головна мета Президента України та української влади – щоб всі ці КПВВ, які роз’єднують території Донецької та Луганської областей зникли. «Звісно, що зникнути вони зможуть тільки після того, як ми відновимо територіальну цілісність та встановимо контроль на україно-російському кордоні. В той же час, поки КПВВ існують – там мають бути забезпечені гідні умови для громадян України, які здійснюють перетин лінії розмежування. Адже, безумовно, люди, які мешкають на тимчасово окупованих територіях – наші громадяни», – зазначила вона.

Нагадаємо, що на території Донецької області працює 4 КПВВ (“Мар’їнка”, “Новотроїцьке”, “Майорське” та “Гнутове”). Контрольно-пропускний пункт “Мар’їнка” повністю облаштували у 2018 році, на решті пропускних пунктів роботи тривають.

 

 

Джерело: https://dn.gov.ua/ua/news/irina-gerashchenko-oznajomilas-z-robotoyu-onovlenogo-kpvv-maryinka