тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

15 березня в приміщенні ВО «Тепломережа» відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

З нагоди професійного свята керівник військово-цивільної адміністрації м. Торецьк Ярослав Руденко нагородив грамотами працівників житлово-комунального господарства міста за сумлінну та самовіддану працю. «Як керівник міста, я бачу наполегливість та завзятість керівників підприємств житлово-комунального господарства.Минулого року вдалось підсилити роботу АКП «Комунальник» новою машиною для утримання доріг з твердим покриттям. Зараз працюємо над додатковим фінансуванням задля посилення автопарку комунальної техніки» – зазначив Ярослав Руденко.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник керівника ВЦА Сергій Винник: «Зичу вам міцного здоров’я, хорошого весняного настрою, наснаги, злагоди, щастя і світлого майбутнього, ініціативи й діловитості у виконанні професійних завдань, а ще – добробуту в родинах та щасливої особистої долі».

Згідно з жеребкуванням, започаткованим у 2018 році, наступним організатором урочистих заходів визначено приватне підприємство «Техноком Н».

Студенти Торецького музичного коледжу вітали працівників житлово-комунального господарства і побутового населення з нагоди професійного свята музичним концертом.

Вітаємо працівників житлово-комунального господарства і побутового населення міста зі святом, бажаємо миру, злагоди, професійної майстерності, нехай ваша робота приносить вам тільки задоволення, а нагородою стане людська вдячність.