тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Відбулась нарада щодо безпечного використання газу в побуті

19 лютого 2019 року в приміщенні Центру розвитку для молоді та дітей «TEEN ДІМ» за участю заступника начальника з експлуатації Торецького відділення Костянтинівського УГГ ПАТ «Донецькоблгаз» Гринжевського В.М. та головного державного інспектора відділу нагляду у хімічній промисловості та газовому комплексі управління нагляду промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Донецькій області Котлярова Ю.В. із залученням представників Управління житлово-комунального господарства військово-цивільної адміністрації, КП «Торецьккомсервіс» та управителів багатоквартирних будинків відбулась нарада щодо безпечного використання газу в побуті.

В ході наради були розглянуті питання безпечної експлуатації димових та вентиляційних каналів, обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання, а також підвищення рівня безпеки при використанні газу в побуті. Також були проаналізовані матеріали технічних розслідувань аварій та нещасних випадків, пов’язаних з використанням газу у побуті.

Під час наради наголосили на тому, що потрібно і далі вживати відповідних заходів щодо виявлення та запобігання несанкціонованим підключенням до системи газопостачання, втручання в роботу та конструкцію газових приладів, вентиляційних та димових каналів і проводити роз’яснювальні роботи серед населення.