тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

АНОНС НА 08.02.19: Донецька обласна служба зайнятості інформує про проведення прес-конференції «Результати діяльності обласної служби зайнятості у 2018 році та визначення пріоритетних завдань на 2019 рік»

8 лютого Донецькою обласною службою зайнятості буде проведено прес-конференцію «Результати діяльності обласної служби зайнятості у 2018 році та визначення пріоритетних завдань на 2019 рік» за участю директора Донецької обласної служби зайнятості Валентини Рибалко.

Зростання рівня та розвиток легальної зайнятості населення Донецького регіону – найважливіші виклики та завдання для обласної служби зайнятості сьогодні. Своєчасно і адекватно реагуючи на зміну пріоритетів та ситуації на регіональному ринку праці, служба зайнятості з кожним днем стає більш відкритою для роботодавців та громадян, які шукають роботу та хочуть працювати. Підвищення своєї функціональної ефективності Донецька обласна служба зайнятості визначила в напрямку клієнтоцентрованого підходу до обслуговування шукачів роботи та роботодавців відповідно до їх потреб, інтеграції і конкурентному наданні соціальних послуг в дистанційному форматі та на засадах рекрутингу.

Основні теми для висвітлення під час прес-конференції:

* ситуація на ринку праці Донецької області;

* здобутки та напрацювання обласної служби зайнятості у 2018 році, впровадження інноваційних підходів в роботі:

* функціонування та розвиток консалтингових центрів, які сприятимуть реалізації підприємницьких ідей,

* дистанційні форми роботи,

* впровадження сучасних електронних сервісів (електронні кабінети для роботодавців та шукачів роботи, онлайн-додатки на системі Android);

* пріоритетні завдання служби зайнятості на 2019 рік.

Захід відбудеться 08 лютого 2019 року з 11-00 до 12-00 год. за адресою: м. Краматорськ, бульвар Краматорський, 41, 3-й поверх. Реєстрація учасників розпочнеться о 10-30 год.

Акредитація журналістів обов’язкова: до 17-00 07 лютого 2019 року.

Контактна особа (099) 601-68-85 Бохонок Ольга.

 

Джерело: https://dn.gov.ua/ua/events/donecka-oblasna-sluzhba-zajnyatosti-informuye-pro-provedennya-pres-konferenciyi-rezultati-diyalnosti-oblasnoyi-sluzhbi-zajnyatosti-u-2018-roci-ta-viznachennya-prioritetnih-zavdan-na-2019-rik