https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

У Костянтинівській РДА провели засідання Ради регіонального розвитку

30 січня в Костянтинівці відбулось засідання районної Ради регіонального розвитку.  На заході були присутні заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, голова Костянтинівської РДА Наталія Виниченко, Дружківський міський голова Валерій Гнатенко, заступник Костянтинівського міського голови Тетяна Коваленко, Торський сільський голова Тетяна Удовиченко, правоохоронці, підприємці та громадські діячі.

На районній Раді регіонального розвитку розглянули напрямки розвитку сільських рад Костянтинівського району на 2019-2021 роки, основні напрямки стратегії розвитку району на 2019-2021 роки, роль соціального партнерства у розвитку громади. Також розглянули досвід розвитку Торської громади, модернізацію українських сіл та розвиток малого підприємництва на селі в сучасних умовах.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз наголосив на проведеній роботі в попередні роки.

«Якщо повернутися дещо назад, то проведена колосальна робота. Якщо в 2014 році в державній скарбниці було 156 тис грн на 45-мільйонну державу, то сьогодні наш валютний запас становить близько 15 млрд доларів. Сьогодні повністю відновлена армія. Вперше виконані обіцянки, які давали низка політиків щодо створення контрактної армії. Сьогодні українська армія є однією із найосвіченіших. Вона має все необхідне: зброю та обладнання, аби забезпечувати суверенітет України. За минулий рік обсяг валового продукту становив близько 3,5%. Минулого року на 29% більше українців, порівняно з 2017 роком, відпочивали за кордоном. Це говорить про те, що доходи населення ростуть. За 2018 рік в Україні було придбано 561 тис легкових автомобілів. 48% – це саме ті машини, які були куплені в українських автомагазинах та за які було сплачено податки. Здобутки здобутками, але сьогодні ми плануємо наше життя на майбутнє. Життя ставить перед нами багато викликів, ще дуже багато необхідно зробити. Перша проблема, яку маємо вирішити, – це пенсійне забезпечення на селі, тому що саме ця верства населення найбільше потерпає від нестачі коштів, що зумовлено різними чинниками: і війна, і стагнація, і перехід на інші моделі господарювання. Закликаю всіх до плідної роботи та усвідомлення того, що перед нами стоять дуже важливі завдання і ми маємо їх виконати», – підкреслив Ігор Стокоз.

 

Джерело: https://dn.gov.ua/ua/news/u-kostyantinivskij-rda-proveli-zasidannya-radi-regionalnogo-rozvitku