тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Бахмутський міський голова заявив про підтримку Петра Порошенка на майбутніх виборах Президента

Під час прес-конференції, яка пройшла в рамках святкування Дня Соборності України, бахмутський міський голова Олексій Рева заявив, що на виборах Президента України підтримає кандидатуру діючого керівника країни.

«Я прийняв рішення та буду голосувати за діючого Президента України – Петра Олексійовича Порошенка. Просто хочу пояснити чому я зробив такий вибір для усіх мешканців громади та Донецької області. Слово «децентралізація». Якщо говорити просто, міські голови, керівники районів, громад більше не ходять з простягнутою рукою та не їздять до Києва випрошувати кошти. Децентралізація дозволила Бахмуту отримати достатньо коштів для реалізації інфраструктурних проектів. Минулого року ми реалізували проектів на 560 мільйонів гривень. Без підтримки Президента зі програми ніколи б не були реалізовані. Основні напрямки – це утеплення багатоквартирних будинків, реконструкція шкіл та дошкільних заходів, реконструкція набережної та парку, впровадження електронної медицини, впровадження інклюзивної освіти та «нової української школи», – заявив він.

Також Олексій Рева зазначив, що вважає впровадження безвізового режиму з країнами європейського союзу значним здобутком для держави. Він наголосив, що  відтепер для кожного відкриті можливості для отримання європейської освіти та створений новий ринок пошуку роботи.

Олексій Рева підкреслив, що підтримка на виборах Петра Порошенка – це його принципова позиція.

 

Джерело: https://dn.gov.ua/ua/news/bahmutskij-miskij-golova-zayaviv-pro-pidtrimku-petra-poroshenka-na-majbutnih-viborah-prezidenta