https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Розпочато онлайн голосування конкурсу – «Краща новорічно-різдвяна вітрина»

Розпочато онлайн голосування конкурсу на краще новорічне оформлення фасадів та вітрин серед об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг – «Краща новорічно-різдвяна вітрина».
Голосування буде завершено 21 грудня, всі хто ще не надіслав заявку на участь нагадуємо умови конкурсу:

Для того щоб взяти участь в конкурсі потрібно зробити декілька кроків:

✅ З 03 до 20 грудня прикрасити вітрину/фасад об’єкту (торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг) та надіслати на електрону пошту vvip.toretskrada@gmail.com фотографії з зазначенням назви об’єкта, контактний номер телефону та П.І.Б. контактної особи.

✅ Обрання переможців відбудеться за результатами онлайн голосування на офіційному веб-сайті ВЦА м.Торецьк. Старт голосування розпочнеться після надходження 3-х заявок на участь. Чим раніше будуть надіслані заявки, тим більше шансів на перемогу у конкурсі.

✅ Підсумки конкурсу відбудуться 21 грудня на міській площі.

☑ Ніяких обмежень в оформленні немає, запорука перемоги – творчий підхід та креативність.

Проведення конкурсу стане гарною можливістю створити новорічну атмосферу в місті, а підприємці зможуть проявити свої творчі здібності.

☑ Переможець отримає дуже креативний подарунок!

Віддати свій голос Ви можете за посиланням – http://www.toretsk-vca.gov.ua/component/mijopolls/poll/10-krashcha-novorichno-rizdvyana-vitrina або на головній сторінці веб-сайту ВЦА м.Торецьк

 

3

2

1

4

5