тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Перспективні плани Олександрівського району – про що говорили на засідання районної ради регіонального розвитку

12 грудня 2018 року  у Олександрівській РДА відбулось перше засідання районної Ради регіонального розвитку при Олександрівській райдержадміністрації під головуванням в.о. голови райдержадміністрації Володимира Давимуки.

В роботі Ради взяли участь депутати, голови постійних комісій районної ради, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники установ, підприємств, організацій, правоохоронних органів, сільські голови, представники громадськості та ЗМІ.

Відкриваючи засідання Володимир Давимука, довів до відома присутніх основну мету даного заходу, оголосив порядок денний, доповів про підсумки соціально – економічного розвитку району, озвучив основні завдання відповідно до перспективного плану дій на 2019 – 2021 роки.

«12 листопада 2018 року відбулась Перша Рада регіонального розвитку при Президентові України, 29 листопада 2018 року проходила Рада регіонального розвитку  Донецької області. Засідання районної Ради при Олександрівській райдержадміністрації є відповідним продовженням заходів вищого рівня. Питання, що виносяться на обговорення є безперечно актуальними та дуже важливими. Враховуючи всі пропозиції, завдяки об’єднанню спільних зусиль ми маємо розробити і затвердити стратегію розвитку району на 2019 – 2021 роки. До плану увійдуть ключові проекти з розбудови місцевої інфраструктури та соціальних об’єктів, які матимуть пріоритет у наступні три роки», – зазначив він.

Також розглянули питання щодо стану реалізації інвестиційних проектів та перспективи розвитку  району 2019 – 2021 роки, про освіту Олександрівщини на шляху до реформування та напрямки реформування системи охорони здоров’я.

Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Людмила Макаренко, акцентувала увагу на необхідності проведення громадських обговорень планів – розвитку.

Підсумовуючи засідання, в.о. голови райдержадміністрації Володимир Давимука, підкреслив, що створення Ради є важлими кроком для ефективного вирішення пріоритетних для району питань, забезпечення реалізації планів та перспектив на майбутнє. Подякував присутнім за плідну співпрацю та закрив засідання районної Ради.