https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

До уваги платників єдиного внеску!

Платники єдиного внеску зобов’язані своєчасно та в повному обсязі нарахувати, обчислювати і сплачувати єдиний внесок. Єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. При цьому сума єдиного внеску з 01.01.2018 року згідно діючого законодавства не може бути меншою за розмір мінімального страхового внеску на місяць (3723 х 22% = 819,06 гривень).

Торецьке об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області повідомляє, що станом на 01.11.2018 кількість боржників зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ) складає 1008 осіб, з яких 43 юридичні особи. Згідно ч. 16 ст. 25 Закону України „Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” строк давності щодо нарахування, застосування та стягнення сум недоїмки, штрафів та нарахованої пені не застосовується.

Звертаємо Вашу увагу, що несплата єдиного внеску та неподання звіту з ЄСВ унеможливлює в подальшому призначення соціальних виплат, пенсії, допомоги по вагітності та пологах, допомоги по безробіттю та житлових субсидій (однією з вимог отримання цієї соціальної підтримки є обов’язкова сплата працездатними особами ЄСВ у розмірі протягом 3-х місяців у період, за який враховуються доходи для субсидії)!

З питань надання звітності та сплати єдиного внеску, включая заборгованість по ЄСВ, звертайтесь до органів Державної фіскальної служби.

Адміністрація Торецького об’єднаного управління ПФУ Донецької області