тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Мешканців Донецької області привітали з Днем захисника України

Сьогодні, 14 жовтня, у Краматорську в парку імені Пушкіна на честь Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць привітав усіх мешканців Донеччини.

Він побажав здоров’я, наснаги, успіхів тим, хто зараз знаходиться на фронті. Підкреслив, що кожен мешканець області є захисником, незалежно від статі або віку.

«Це свято незламного духу та щирої віри. У часи, коли російський агресор привів до нашої домівки війну, ми разом з вами показали, що захисниками можуть у нас бути всі, незалежно від віку та статі. Це були жінки, чоловіки та, навіть, діти. Степану Чубенко було 16 років. Нещодавно в районі шахти Бутівка загинула ще одна українська героїня, якій було всього 19, – Олеся Бакланова. Гадаємо тисячі українців, які віддали найцінніше – своє життя за мирне небо над Україною. Їм слава, вічна пам’ять, а їхнім батькам та рідним – наша вдячність, глибока пошана. У цей святковий день всім тим, хто зараз перебуває на фронті, хто зміцнює нашу Україну в тилу, хотів би побажати заступництва Пресвятої Богородиці, здоров’я, успіхів, наснаги і миру, але виключно через нашу перемогу! Зі святом усіх! Слава захисникам України! Слава Україні!», – наголосив Олександр Куць.

Разом з керівником Донецької обласної ВЦА Олександром Куцьом краматорчан та мешканців області привітав Головнокомандуючий Операції об’єднаних сил Сергій Наєв.

В режимі онлайн з Києва присутніх привітав Президент України Петро Порошенко під час участі у молитовному заході за Україну.

2 9

2 9

2 9

2 9

2 9

2 9

 

Джерело: http://dn.gov.ua/meshkantsiv-donetskoyi-oblasti-pryvitaly-z-dnem-zahysnyka-ukrayiny/