тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Донеччина святкує День захисника України

Сьогодні, 14 жовтня, в Краматорському парку імені Пушкіна на честь Дня захисника України відбуваються святкові обласні заходи.

Урочистості розпочались урочистим привітанням голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця, Головнокомандуючого Операцією об’єднаних сил Сергія Наєва та народних депутатів.
У святковому марші пройшли високопосадовці разом з мешканцями Краматорська. Діти та молодь привітали українських захисників флеш-мобом та пам’ятними подарунками.
Зранку для мешканців та гості міста на виставці знаходяться унікальні зразки озброєння та військової техніки.
У парку також пройшов обласний турнір з армспорту, експозиція майстрів декоративно-прикладного мистецтва «Місто майстрів», флеш-моб духових оркестрів, козацький квест «Ми – юні захисники України», показові виступи козацьких традицій, дитяча легка атлетика за програмою IAAF, патріотичний вишкіл «Теренова гра».
Зараз для всіх присутніх співають популярні українські гурти Ivan NAVI, BARABANOVA, Карпатська Тайстра, Астрая та Анжеліка Рудницька. Ведучий заходу – Володимир Талашко, а також відбудеться показовий виступ вихованців ОСДЮСШОР з велоспорту.
Родзинкою вечора стане запальний концерт українського рок-гурту Kozak system.

6 162

6 162

6 162

6 162

6 162

 

Джерело: http://dn.gov.ua/donechchyna-svyatkuye-den-zahysnyka-ukrayiny/