тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

18 жовтня – Європейський день боротьби із торгівлею людьми

18 жовтня Торецьк приєднається до щорічної всесвітньої акції Walk for Freedom («Хода за свободу») з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми. Захід розпочнеться о 14:00 біля молодіжного центру TeenДім.

«Акція «Хода за свободу» спрямована на підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про це явище та небезпеку, яку воно становить. Цей захід не є протестом, це мовчазна й мирна хода, що проходить уже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз перебувають у рабстві. Сучасне рабство – це міжнародний злочин, який вражає усі нації та впливає на людей усіх рівнів достатку. Не усвідомивши проблеми, її важко подолати. Через акцію розвиватимемо діалоги, які сприятимуть покращенню підтримки постраждалих та переслідуванню торговців людьми на глобальному рівні», – йдеться у зверненні Міністерства соціальної політики України.
В Україні у 2018 році до «Ходи за свободу» долучаться всі обласні центри. Ми запрошуємо небайдужих громадян долучитися до акції та вийти на вулиці міста, щоб об’єднати зусилля для подолання хвороби XXІ століття – сучасного рабства.