https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

АНОНС НА 08.10.18: У Краматорську презентують порядок роботи військових для запобігання шкоди цивільному населенню

Шановні представники засобів масової інформації та громадськості!

8 жовтня відповідно до рішень керівництва Генерального штабу Збройних Сил України у Краматорську планується презентація та обговорення положень наказу ‟Про запобігання шкоди цивільному населенню”.

До участі в заході запрошені представники міжнародних гуманітарних організацій, які здійснюють свою діяльність в Донецькій та Луганській областях.

З метою роз’яснення та інформування громадськості щодо зазначених питань, а також уникнення непорозумінь та викривлених трактувань положень зазначеного документа запрошуємо взяти участь у даному заході.

Презентація відбудеться о 10.30 08.10.18 в Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації за адресою: вул. Олекси Тихого, 6, м. Краматорськ. 

Акредитація для представників ЗМІ: заступник начальника відділу прес-служби Масюченко Надія, 099 708 87 20, n.masuchenko@gmail.com.

Акредитація представників міжнародних організацій: начальник Обʼєднаного центру цивільно-військового співробітництва основного командного пункту обʼєднаних сил Семенюк Наталія, (067) 190-54-74, e-mail: cimic_cg@ukr.net.

 

Джерело: http://dn.gov.ua/u-kramatorsku-prezentuyut-poryadok-roboty-vijskovyh-dlya-zapobigannya-shkody-tsyvilnomu-naselennyu/