https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

АНОНС на 05.10.2018 У Краматорську презентують Тимчасовий порядок роботи цивільних осіб з надання гуманітарної допомоги

ПРЕС-АНОНС
У Краматорську презентують Тимчасовий порядок роботи цивільних осіб з надання гуманітарної допомоги
 
Шановні представники засобів масової інформації та громадськості!
5 жовтня відповідно до рішень керівництва Генерального штабу Збройних Сил України та Командувача об’єднаних сил у Краматорську планується презентація та обговорення положень наказу Командувача об’єднаних сил ‟Про затвердження Тимчасового порядку перебування осіб, які безоплатно передають товари, лікарські засоби, медичну техніку та вироби медичного призначення, виконують роботи або надають послуги в районі здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі, стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях”.
З метою роз’яснення та інформування громадськості щодо зазначених питань, а також уникнення непорозумінь та викривлених трактувань положень зазначеного документа запрошуємо взяти участь у даному заході.
Презентація відбудеться о 16.00 у приміщенні Донецької  обласної військово-цивільної адміністрації(м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого, 6, 3-й поверх конференц-зала).   
 
Захід проводитимуть:
– полковник Ноздрачов Олексій Олексійович, начальник Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України;
– полковник Гуменний Юрій Григорович, начальник відділу цивільно-військового співробітництва штабу Об’єднаних сил;
– полковник Єрмоленко Олександр Володимирович, заступник начальника штабу Об’єднаних сил зі стратегічних комунікацій.
До участі у заході запрошуються: волонтери, представники ЗМІ, міжнародних організацій та державних інституцій, інші зацікавлені особи.
Акредитація для представників ЗМІ: заступник начальника відділу прес-служби Масюченко Надія, 099 708 87 20, n.masuchenko@gmail.com