https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Олександр Куць закликав міську та районну владу розвивати спортивну інфраструктуру

08.09.2018 у Краматорську під час спільної прес-конференції голови Донецької облдержадміністрації та спортсменів області Олександр Куць закликав керівників  міст та районів області долучитись до створення об’єктів спортивної інфраструктури.

“Популяризація здорового способу життя, розвиток спорту області завжди були пріоритетними для обласної влади. Ми вже побудували низку об’єктів, але облдержадміністрація не може повністю на себе взяти розвиток спортивної інфраструктури. Я закликаю керівників міст та районів області долучатись до будівництва стадіонів, манежів, велодоріжок, басейнів та інших важливих об’єктів”, – наголосив Олександ Куць.

Також очільник області підкреслив, що одним з головних завдань є розвиток школи Олімпійського резерву, створення належних умов для тренувань паралімпійців області, а також розвиток мережі велодоріжок. За словами Олександра Куця, наразі у Донецькій області тільки у Лимані є школа велоспорту, і саме цей напрямок інші міста та райони за підтримки ДонОДА можуть успішно розвивати.

DSC 0207 min 1

 

Джерело: http://dn.gov.ua/oleksandr-kuts-zaklykav-misku-ta-rajonnu-vladu-rozvyvaty-sportyvnu-infrastrukturu/