https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Хліб підприємця важкий, але свято його світле!

Шановні підприємці! Шановні ділові, підприємливі люди!

За послуги, які ви надаєте нам щоденно!
За той гарний настрій, який ви нам даруєте!
За комфорт і доброзичливість вашу!
Вам, енергійні!
Вам, ділові!
Вам, завзяті і відповідальні!

Щорічно, в першу неділю осіннього місяця ви відзначаєте своє професійне свято! Сьогодні всі мешканці нашого міста, вся Україна виносять  вам щиру вдячність за активну участь у вирішенні економічних та соціальних проблем. Вдячність вам – людям, які пов’язали свою долю з досить нелегкою справою – бізнесом.

Підприємці міста Торецьк – це активні, рішучі, ініціативні люди, які не тільки створили власну справу та взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім’ї, але й створюють нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари і послуги, наповнюють бюджет міста та держави, виступають меценатами у підтримці різних соціально-культурних  та благодійних заходів. 

Саме завдяки вам  поліпшується міська інфраструктура та благоустрій міста. Сьогодні малий та середній бізнес повноправний партнер міської влади у всіх сферах життя міста. Багато керівників малих підприємств та приватні підприємці не байдужі до питань благоустрою нашого міста та беруть активну участь у реалізації проектів. Ми разом робимо Торецьк комфортним!

У місті Торецьк працюють близько 2000 суб’єктів підприємницької діяльності,включаючи фізичних та юридичних осіб. У сфері малого і середнього бізнесу міста створено понад 1500 робочих місць.  За 7 місяцівцього року зареєструвалося підприємцями  106 осіб, створено понад  90 нових  робочих місць.

Приємно констатувати і той факт, що підприємництво Торецька на сучасному етапі охопило не тільки сферу послуг та торгівлі, а і поступово розвивається у сфері виробництва, будівництва, сільського господарства, IT-технологій. А найголовніше, що одним з критеріїв хорошої ділової репутації підприємця стає чесна сплата податків. Частка податкових надходжень від діяльності суб’єктів малого та середнього підприємництва до місцевих бюджетів  складає 17%, а це  майже 9 млн. грн. 

Ви є насправді мужніми людьми, адже в такий непростий час, адаптуючись до нових умов в зоні бойових дій, не дивлячись на суттєве зменшення купівельної спроможності споживачів,  ви знаходите в собі сили продовжувати вести бізнес, зберігати мережу, відкривати нові об’єкти, відновлювати зруйноване майно, будувати, платити податки, виплачувати зарплати.

За час військового конфлікту на Сході України в нашому місті та селищах  відкрилося  58 нових об’єктів малого бізнесу, з них 18 підприємств – іногородніми  рітейлерами,   17 – вимушеними переселенцями.  

Ви, українські підприємці – народ особливий, дуже терплячий і позитивний. Тому всі ви, пройшовши  довгий і нелегкий шлях від започаткування до процвітання власної справи, заслуговуєте не тільки  на щиру повагу, а  й на підтримку.Для сприяння розвитку малого бызнесу в місті Торецьк  затверджена та реалізується Програма розвитку малоготасереднього підприємництва.Для діючих підприємців та мешканців міста, які планують створити бізнес, реалізується обласна Програма надання фінансової допомоги «Український донецький куркуль», завдяки якій 4 підприємця нашого міста отримали фінансову допомогу у суммі 1,8 млн.грн., у тому числі з місцевого бюджету 625 тис. грн.

Тож напередодні свята зичу  вам невпинного руху вперед, великих успіхів, вдалих угод, надійних партнерів, професійного «чуття» на бізнес-ідеї, удачі в усіх починаннях та невичерпних сил і здоров’я для здійснення планів на майбутнє!  Миру і злагоди вам та вашим родинам! Нехай вам щастить! Дякую вам за високий професіоналізм та сумлінну працю,за небайдужість та допомогу, за ініціативність та відповідальність! Я впевнений, що такі працездатні й наполегливі люди, як Ви, зможуть зробити процвітаючим й успішним наше місто!

З великою пошаною та вдячністю,
керівник військово-цивільної адміністрації 
міста Торецьк Донецької області                                         Ярослав Руденко

 

 

 

«Народжені»  за час  АТО:

У магазині «Міні-Континент» підприємця  Сергія Петрова  великий вибір побутової техніки, надаються сучасні послуги населенню.

DSCN9920

 

У ветеринарній  клиниці  «Ветдоктор»  підприємця Віталія  Нельги  висококваліфіковані спеціалісти нададуть допомогу вашому домашньому улюбленцю та запропонують для них збалансовані корми.

DSCN9924

 

Продовольчий магазин «Супутник» нещодавно відкрила підприємець Юлія Дерібасова та працевлаштувала 3 мешканців Торецька.

DSCN9926

 

Для торецьких автомобілістів у новому магазині «Авто-Сіті»  фізична особа-підприємець Ірина Гапанович  пропонує якісні запчастини на японські та європейські машини. Сучасний ремонт приміщення, великий асортимент, гнучкі ціни позбавляють автовласників необхідності виїжджати за запчастинами в інші міста.

DSCN9929

 

Весела, яскрава  назва магазину  «SmileMarket», який  відкрила Ріта Сіобко,  відповідає щирим посмішкам продавців, яскравому освітленню та великому вибору  смачної продукції.

DSCN9931

 

В салоні  мобільного зв’язку «MobiSyile» підприємець  Едуард  Горбач  реалізує  сучасні гаджети та аксесуари. Тут завжди зустрічають покупців  з радістю, проводяться різноманітні акції, надаються якісні  послуги.

DSCN9933

 

Покровський підприємець Ольга Сушко відкрила в нашому місті два магазини з продажу найкращих сортів живого пива на любий смак. В бюджет міста надходить акцизний податок з його реалізації, працевлаштовано 4 тореччан.

DSCN9934

 

Один з найбільших рітейлерів  України  ТОВ «РУШ»  розширив мережу магазинів «Єва» і в нашому місті. Забезпечив робочими місцями 8 мешканців Торецька. За 7 місяців поточного року в місцевий бюджет сплачено  30 тис. грн. податків.

DSCN9935

 

Завжди людно у магазині «Конфіскат» підприємця Марини Слесаренко.  Великий вибір взуття та одягу за найнижчими цінами приваблюють тореччан. Створено 5 нових робочих місць.

DSCN9937

 

Продаж елітного  «секунд хенду» у магазині «Vira» здійснює краматорьский підприємець Ірина Лук’яненко. В цьому магазині традиційно діють щонедільні акції по зниженню роздрібних цін. Населення міста вдячне за наявність такого підрозділу  в Торецьку.

DSCN9938

 

Кафетерій швидкого харчування «Mac  Burgers» підприємця Ігоря Чумакова пропонує смачні страви та напої. Великим попитом користується у дітлахів та молоді міста.

DSCN9941

 

 

Бізнесмен Сергій Петров  створив зручні умови в сучасно відремонтованому офисі «Континент» для розвитку та здійснення діяльності  підприємцями. Тут надаються послуги перукарів,  масажисту,  косметологу, юристів, з ремонту побутової техніки, з продажу одягу, взуття, іграшок.

DSCN9943

 

 

Сучасний сервіс для автовласників у Торецьку організував підприємець Юрій Антонов. Мийка автомобілів, станція технічного обслуговування, продаж автозапчастин – це комплекс необхідних та якісних послуг на Randservise.

DSCN9946

 

Підприємець Роман Ємелін за сприянням Торецького міського Центру зайнятості отримав фінансовому допомогу на відкриття власної справи та  мав можливість відкрити магазин з продажу запчастин «Імперія Авто».

DSCN9950

 

Швидко та смачно вас нагодують у кафе «Солоха» Ріти Сіобко . Страви української національної  кухні нікого не залишать  байдужими. Теплий, домашній інтер’єр  додає апетиту до вибраних блюд.

DSCN9955

 

Відкриття відділення № 2 «Нової Пошти» довго очікували мешканці мікрорайону.  Родина підприємців-переселенців  Вікторії та Олександра Морозових   розвинула у місті та селищах мережу відділень «Нової Пошти» до 4 одиниць. Зручно, близько, комфортно, швидко! 

DSCN9957

 

 

Пивну мережу живого пива «Бочка» відкрив  бахмутський підприємець  Олександр Семейкін. Акцизний податок від реалізації  напоїв сплачується в місцевий бюджет. 

DSCN9960

 

 

Підприємець Людмила Щеглова запрошує господарочок робити покупки свіжих продуктів у її магазині «Людмила».

DSCN9962

 

Промисловий маркет “Мечта”  приватної підприємиці Ганни Біжан на вулиці Лісна, 14 пропонує великий вибір  косметики, парфумерії, побутової хімії, товарів для дому та побуту, канцелярської продукції, дитячих іграшок.

DSCN9963

 

Зал пауерліфтингу «Stimul»  для прихильників силового виду спорту  відкрив підприємець Олексій Пивовар.  За сприянням Торецького міського Центру зайнятості  отримав фінансовому допомогу на відкриття власної справи.

DSCN9969

 

Запчастини до японських та китайських скутерів, бензопил та мотокос  вам запропонує підприємець Олексій Воловик  у магазині  «RunMoto» .

DSCN9972

 

Родина переселенців Ганни та Дмитра Горбачових відкрили власну справу у місті Торецьк. У кафе «Кумір» вони готують смачні японські суші і роли, піцу, коктейлі. Проводять корпоративи, родинні свята, торжества.

DSCN9973

 

Пересувні точки швидкого харчування, завдяки  грантам  Міжнародного комітету Червоного Хреста та чеської гуманітарної організації «Людина в біді», відкрив молодий підприємець Денис Черноусов. Об’єкти розташовані у парковій зоні міста Торецьк, у забалочній частині міста та на міському автовокзалі. Створено 6 нових робочих місць.

DSCN9975

 

Мешканці забалочної частини міста дякують підприємцю  Інні Ісайкіній  за відкриття магазину «Кипарис». Наразі вони, а особливо люди похилого віку та інваліди,  мають можливість  поруч з домівками  зробити покупки  свіжих продуктів.

DSCN9980

 

Все необхідне для  успішної рибалки чоловіки зможуть придбати  в магазині «Лагуна» підприємця Юрія Антонова.

DSCN9981

 

Новий, комфортний магазин «Кредо-Керамік» нещодавно  відкрив у нашому місті краматорський підприємець Андрій Андрєєв та надав роботу трьом мешканцям Торецька.

DSCN9985

 

Перукарня «Амур» – тепла, затишна, сучасна. Підприємець  Оксана  Бармалюк  запрошує  завітати всіх, хто хоче бути красивими!

DSCN9984

 

Мережа магазинів «Сирна хатка»  фізичної особи-підприємця Вікторії Поскребишевої з Костянтинівки у м.Торецьк нараховує 6 магазинів з широким асортиментом гастрономічних виробів. Створено 12 нових робочих місць.

IMG 2364cfeebeb469f7077e589abaf09cc1 V

 

У пекарні-кафетерії «Нью-Йорк» приватного підприємця Оксани Ленко завжди людно. А як інакше? Повітряні і рум’яні вироби з тіста – легкі булочки і ароматні пиріжки, смачна піца, домашні тістечка, круасани з пісочного, бісквітного, дріжджового і прісного тіста, домашній хліб – житній та пшеничний, – нікого не залишать байдужими.

bakery

 

Щодня готувати смачні та різноманітні страви – складне завдання для працюючих жінок. Їм на допомогу приходить магазин «Кулінарія» приватного підприємця Світлани Паніної. Тут запропонують по-справжньому смачні та по-домашньому виготовлені,  на любий смак та гаманець, м’ясні, рибні, овочеві, мучні полуфабрикати, салати, гарніри, випічку. Майстерність кухарів кафе «Сарепта» давно оцінили не тільки місцеві мешканці Новгородського, а і приїжджі покупці.

IMG 95dc7178b68b1efef19ae79a2e7cb9e1 V

 

Українські донецькі куркулі з  Торецька.

1. Проект ТОВ «Дентаквеллє»  (засновник Сергій  Халаімов ) вартістю майже 1,5 млн.грн., стало переможцем конкурсу «Український донецький куркуль».  Підприємство отримало фінансову допомогу 500 тис. грн., у тому числі з місцевого бюджету 150 тис. грн. Обсяг запланованих податкових надходжень до бюджету від діяльності складає 68 тис. на рік. Проект надасть можливість працевлаштуватися  трьом працівникам.Соціальне значення проекту – реабілітація, лікування дітей будь-якого віку та дітей-інвалідів.

Проект планується реалізувати у місті Торецьк,  має на меті створити на базі вже існуючого комплексу послуг для дорослих – надання якісних послуг для дітей, а саме:

-надання дітям будь-якого віку висококваліфікованих стоматологічних послуг. На сьогодні в місті Торецьк немає якісної дитячої стоматологічної допомоги. В рамках проекту дитина будь-якого віку зможе отримати своєчасну стоматологічну допомогу: лікування, видалення зубів, рентгенодіагностику зубів;

-можливість залучити дитячого лікаря-педіатра, дитячого стоматолога, дитячого лікаря-реабілітолога;

-басейн, де буде проходити лікування, реабілітація дітей-інвалідів, оздоровлення, загартовування дітей з народження, спортивна секція з навчання плавання дітей будь-якого віку;

-масаж, який буде включати в себе – реабілітація дітей-інвалідів, зміцнюючий масаж для новонароджених дітей, надання офіційних масажних послуг дітям будь-якого віку відповідно до призначення лікарів;

-відвідування дитячого тренажерного залу під наглядом і контролем фахівця.

Нещодавно відкрився дитячий стоматологічний кабінет, будівництво басейну планується закінчити на початку 2019 року.

1

1

1

1

1

1

1

 

2. Проект-переможець фізичної особи-підприємця  Миколи П’ятченко загальною вартістю 464 тис. грн. передбачає створення міні-птахоферми з  вирощування курей  до 1500 голів та  виробництво і реалізацію столових яєць на базі приватного домашнього господарства, тим самим забезпечивши споживчий ринок високоякісною продукцією тваринництва. Проект відкриває можливість переробки посліду в біогаз та добрива.

Отримав фінансову допомогу у суммі 325 тис. грн, у тому числі с з місцевого бюджету 97.5 тис. грн.  Обсяг запланованих податкових надходжень до бюджету від діяльності складає 75,6 тис. на рік. Проект надасть можливість працевлаштуватися трьом працівникам.

Наразі високими темпами  відбувається будівництво, яке планується завершити на початку весни 2019 року.

1

1

1

1

1

1

1

1

 

3. Проект підприємця Артема Супруна  щодо  виробництва з очищення та доставки питної води коштує 650 тис. грн. Мета проекту – задоволення потреб мешканців Торецька та селищ якісною питною водою, збільшення обсягу водозабезпечення населення, створення нових робочих місць. Вода «Панська криниця» з селища Новгородське відома вже багатьом жителям міста.

Отримано фінансову допомогу у сумі 455 тис. грн., у тому числі з місцевого бюджету 227,5 тис. грн. Обсяг запланованих податкових надходжень до бюджету від діяльності складає 51тис. на рік. Працевлаштовані три місцевих мешканців.

1

1

1

1

1