тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Оперативна інформація про використання бюджетних коштів за період з 20 по 23 серпня 2018 року

За період з 20 по 23 серпня 2018 року надходження коштів до загального фонду міського бюджету склали 7598,6 тис.грн., в тому числі: податки та збори – 2507,5 тис.грн., трансферти з державного бюджету – 1601,9 тис.грн., трансферти з обласного бюджету за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 3489,2 тис.грн.

За вказаний період з урахуванням залишків коштів на початок періоду профінансовані видатки в сумі 3155,0тис.грн.:

* за загальним фондом  – 5682,8 тис.грн., з них  захищені статті видатків складають 5321,0 тис.грн., а саме:

– заробітна плата з нарахуваннями – 1340,3 тис.грн.,

– продукти харчування – 53,8 тис.грн.,

– оплата енергоносіїв – 253,2 тис.грн.,

– на лікування хворих на цукровий та не цукровий діабет – 57,1 тис.грн.,

– виплата державної соціальної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, дітям-інвалідам, інвалідам з дитинства, тимчасової державної допомоги та допомоги на догляд за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу – 882,3 тис.грн.,

– надання  пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло -, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкової території), вивезення побутового сміття та рідких нечистот – 2606,9 тис.грн.,

– субвенція з місцевого бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за рахунок залишку коштів відповідної субвенції з державного бюджету, що утворився на кінець 2017 року –  113,4 тис.грн.

– інші субвенції з місцевого бюджету (обласний бюджет) у сумі 14,0 тис.грн. (пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи – 9,7тис.грн.; видатки на поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни – 2,9 тис.грн.; компенсація видатків за надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг особам з інвалідністю по зору 1 та 2 груп, а також дітям з інвалідністю по зору 1,4 тис.грн.).

*за спеціальним фондом за рахунок коштів міського бюджету фінансування склало 38,2 тис.грн. (Розробка проектно-кошторисної документації та проведення державної експертизи проекту «Реконструкція системи опалення будівлі головного корпусу терапевтичного відділення – 3-х поверхова, розташованої за адресою: Донецька обл., м.Торецьк, смт.Новгородське, вул.Волі 2г»).

Фінансове управління військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області