https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

У Авдіївці Президент України Петро Порошенко провів зустріч з українськими дипломатами

26 серпня в рамках робочої поїздки на Донеччину Президент України Петро Порошенко провів зустріч з 64-ма послами України. За дорученням Глави держави вони приїхали, щоб на власні очі переконатись як повертається мирне життя до прифронтових територій – сьогодні запустили газогін “Очеретине-Авдіївка”, триває капітальний ремонт опорної школи, дитячих садочків, доріг, відновлюється  пошкоджене війною житло.

На спільній нараді з військовими, дипломатами та керівництвом Донецької ОДА Петро Порошенко наголосив, що в умовах гібридної війни, яку розв’язала проти України Росія, дипломатична служба має працювати так само злагоджено, як бойовий військовий підрозділ.

Президент поставив перед послами задачу посилити роботу служби в частині інформування світу про те, що відбувається в Україні, активніше шукати можливості для реабілітації за кордоном українських військових та цивільних, що постраждали від російської збройної агресії. Крім того, запропонувати країнам Європи взяти під патронат міста й селища Донеччини й Луганщини.

Під час зустрічі Президент підписав Закон “Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей”, який зокрема суттєво підвищує соціальний захист військовослужбовців.

40143841 462930387449249 1383764348815540224 o

Джерело: http://dn.gov.ua/u-avdiyivtsi-prezydent-ukrayiny-petro-poroshenko-proviv-zustrich-z-ukrayinskymy-dyplomatamy/