тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

“Настане день коли замойорить прапор України над Донецьком”, – Олександр Куць

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць привітав мешканців та гостей міста. Краматорську, які зібрались у парку ім. Пушкіна на обласному святі з нагоди Дня Незалежності України.

Очільник області зазначив, що український народ йшов до своєї незалежності крізь століття боротьби і випробувань.
“Ми зберегли нашу державу, нашу мову та культуру, і зараз, на 27-й річниці Незалежності України нам є чим пишатися. Для українців відкритий європейський кордон, відновлено потужну українську армію, запущені ефективні економічні реформи, з думкою України рахуються у всьому світі. Сьогодні ми знову зі зброєю в руках мусимо протистояти російському агресору,. Весь світ знає – нам чужого не треба. Ми прагнемо повернути своє. Тому правда на нашому боці. І перемога безробітних за нами”,- наголосив Олександр Куць.
Також у своїй промові він звернувся до мешканців тимчасово окупованих територій. “Ми ніколи від вас не відмовимось. Ми завжди з вами поруч. Ми вітаємо вас зі святом! І настане день, коли замойорить прапор України над Донецьком і Луганської, над Сімферополем і Севастополем. Слава Україні!”, – підкреслив очільник Донеччини.
Окрім цього, голова Донецької ОДА вручив відзнаки Президента України “За гуманітарну участь в Антитерористичній операції” волонтерів Донеччини, а також ID-паспорти 14-річним громадянам.
Традиційно, містом пройшла святкова хода за участю керівництва області, військовослужбовців, прикордонників, представників громадських організацій, мешканців та гостей свята.

XgECckeRrg8

OoEvYfOO8Eg

Джерело: http://dn.gov.ua/nastane-den-koly-zamojoryt-prapor-ukrayiny-na-donetskom-oleksandr-kuts/