https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Газогін “Очеретине-Авдіївка” запрацював на повну проектну потужність

26.08.2018 Авдіївка та сім навколишніх селищ Ясинуватського району отримали газ – газогін “Очеретине-Авдіївка” запрацював на повну проектну потужність. Символічний запуск газогону прийняв Президент України Петро Порошенко. Участь у заході також взяв голова Донецької ОДА Олександр Куць та його заступник Ігор Стокоз, представники обласної та місцевої влади, мешканці міста.

Президент України Петро Порошенко підкреслив,  що зміни крок за кроком, день за днем  відбуваються на Донбасі і ці зміни мають бачити на окупованих територіях.

«Що ми бачимо зараз? Авдіївський коксохім набирає нових людей: інженерно-технічних працівників, робітників. Створюються робочі місця  на українському виробництві», – констатував Петро Порошенко. «А подивіться, що відбувається за лінією зіткнення: тотальне безробіття;  середня заробітна плата шахтаря 12 тис. рублів – це біля 5 тис. грн.; шахти закриті;  безпека на нульовому рівні… Рівень життя дає можливість чітко розібратися про відповідальність тих, хто повівся на манівці і дешеві обіцянки російських окупантів», – також додав Глава держави. За його словами, тому принциповим є те, щоб вони  побачили як на звільненому Донбасі відбудовується держава.

Також Глава держави звернувся до мешканців тимчасово окупованих територій Донбасу: «Вірте, український прапор, український герб, влада української держави точно повернуться. Повернуться на кожен клаптик української землі».

P2450338 min

Джерело: http://dn.gov.ua/gazogin-ocheretyne-avdiyivka-zapratsyuvav-na-povnu-proektnu-potuzhnist/