тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Всеукраїнський фестиваль «Будь молодим – живи активно»

З метою залучення молоді, представників молодіжних громадських організацій України до активного руху, Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної держаної адміністрації з 20 по 23 серпня 2018 року заплановано проведення у м. Вінниця Всеукраїнського фестивалю «Будь молодим – живи активно» (далі – Фестивалю).

Програма Фестивалю передбачатиме показові виступи та змагання зі Streetworkout, ферлідерства, флаг-футболу, а також надання першої домедичної допомоги, проведення майстер класів учасниками для молоді Вінничини. Окремо заплановано проведення нічного квесту для команд, який потребуватиме початкових умінь зі спортивного орієнтування, знань з історії країни тощо. В останній день Фестивалю відбудеться семінар-нарада з обміну досвідом та представленням кращих практик різних областей з реалізації молодіжної політики.

Реєстрація учасників здійснюватиметься до 10 серпня 2018 року шляхом відправлення заявки за встановленою формою (додається), а також характеристики учасників та мотиваційних листів, які будуть слугувати критеріями відбору делегацій для участі у Фестивалі на електронну адресу: vin.dep.mol@gmail.com (із зазначенням теми «Будь молодим – живи активно»).

Додатково пропонуємо учасникам заповнювати електронну форму за посиланням: http://bit.ly/2uw1IP3.

Витрати на проживання та харчування учасників здійснюється за рахунок приймаючої сторони, проїзд – за рахунок делегуючої сторони.

Форма заявки на участь у Всеукраїнському фестивалі «Будь молодим – живи активно» додається.    

За додатковою інформацією просимо звертатися до відділу з питань молоді та спорту  за телефоном: (095)529-47-89