https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Анонс на 17.08.2018 Тренінг-дискусія «ЯК НЕ СТАТИ ІНФОРМАЦІЙНОЮ МАРІОНЕТКОЮ?»

Громадська організація “Інститут демократії імені Пилипа Орлика” (ІДПО) запрошує на тренінг-дискусію «ЯК НЕ СТАТИ ІНФОРМАЦІЙНОЮ МАРІОНЕТКОЮ?»
Під час заходу учасники дізнаються про принципи роботи медіа, журналістські стандарти, як формуються стрічки новин, якими “хворобами” страждають сучасні українські ЗМІ, яким джерелам довіряти, як протидіяти пропаганді та фейкам, як навчитися критично сприймати інформацію.

Навчання відбудеться у п’ятницю, 17 серпня 2018 року, у Центрі розвитку для дітей та молоді TEENДІМ (м. Торецьк, вул. Маяковського, 19) з 10.00 до 17.00 з перервою на кава-брейк. Початок реєстрації о 9.30.

В ході тренінгу будуть розглянуті питання:
■ роль журналістики у суспільстві;
■ інформація ЗМІ: довіряй, але перевіряй; 
■ інформація та пропаганда – шукаємо відмінності;
■ що таке критичне мислення, і для чого його формувати сучасній людині.

Зареєструватися необхідно до 18.00 понеділка, 13 серпня п.р., заповнивши цю форму, і дочекавшись підтвердження від організаторів.

Програму тренінгу буде надіслано зареєстрованим учасникам.

Участь у заході безкоштовна, організатори забезпечують роздатковими матеріалами та кава-брейком.

Тренінг-дискусію проводить медіатренерка, журналістка, експертка Інституту демократії імені Пилипа Орлика Тетяна Строй. Проект фінансується Internews Network.

У разі виникнення питань звертайтеся до Тетяни Строй: pylyp.orlyk.institute@gmail.com, 066 224 36 55. Інформація про організатора тут: http://idpo.org.ua/.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdIEY4nNJMvNa3uu…/viewform…