тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Щорічно в останню неділю липня своє професійне свято відзначають працівники торгівельної галузі

Це одне з найголовніших свят, адже від результатів Вашої роботи значною мірою залежать добробут усього міста і злагода кожної родини.

Торгівля була, є і буде локомотивом розвитку економіки. Вічний закон: товар-гроші-товар-гроші – був і залишається, тому що від кількості і обігу грошей, які є в нашій державі, а це забезпечує торгівля, залежить розвиток інфраструктури не тільки у нашому місті, але і в країні в цілому.

Люди, що працюють в сфері торгівлі, заслуговують до себе визнання, поваги і подяки за свою важку працю. І це дійсно – ваша робота – не з легких. Щодня спілкуватися з тисячею покупців, боротися у цьому складному світі за місце під сонцем, за власну бізнес-нішу, за імідж підприємства, торгової марки – дуже складно. Адже відсоток конкуренції на ринках з кожним роком зростає.

Ви – сполучна ланка у життєдіяльності міста. Ви працюєте як один надійний механізм. Немає черг і дефіциту товарів, як було колись. Торгівля, яку ви організовуєте, забезпечує високий сервіс, створює хороший настрій мешканцям рідного міста.

Долаючи перешкоди конкурентного середовища, Ви повсякчас демонструєте приклади високої кваліфікації, мобільності і винахідливості. З року в рік Ви невпинно нарощуєте обсяги товарообігу, застосовуєте у своїй роботі нові прогресивні технології, дедалі повніше задовольняєте потреби населення в якісних товарах.

Ми вдячні вам за те, що ви обрали професію працівника торгівлі, що ви гідно представляєте торгівлю у нашому місті, що демонструєте свою професійну майстерність, гідно конкуруєте з великими торговельними мережами. Ви витримуєте цю конкуренцію. Завдяки вашій праці, досвіду і знанням наше повсякденне життя стає комфортним і зручним.

Дякуємо вам за участь в усіх святкових, громадських заходах міста, у благодійності. Вдячні за те, що вносите вагомий внесок в економіку Торецька.

Мережа об’єктів сфери торгівлі Торецька нараховує сьогодні 279 магазинів торговою площею понад 23,8 тис. кв.м, 61 підприємство ресторанного господарства на 3396 посадкових місць, 10 ринків на 3764 торгових місць.

Ми постійно співпрацюємо з представниками торгівлі та сфери обслуговування, вони активно беруть участь у соціальних проектах міста.       З початку року у місті відкрито 10 магазинів та 3 підприємства ресторанного господарства – це нові робочі місця і надходження до бюджету.

Роздрібний товарообіг за І півріччя склав близько 100 млн. грн., що на 15% більше, чим у минулому році.

Важливою складовою внутрішньої торгівлі саме для Торецька є об’єкти ринкової торгівлі. У важкі часи для всіх нас завдяки ринкам багато тореччан змогли уникнути безробіття. Для декого торгівля на ринку була вимушеним кроком, але саме він допоміг у їх встановленні як працівників торгівлі.

Загалом господарюючими суб’єктами, які організували та утримують ринки, за минулий рік витрачено понад сто тисяч гривень на благоустрій ринків. 

Сьогодні ринки залишаються істотним джерелом забезпечення жителів міста продуктами харчування та товарами першої необхідності. Там щомісяця реалізується більше півтисячі тонн продукції, виробленої в приватних господарствах та на присадибних ділянках.

Отже, такі показники свідчать про те, що торговельна галузь користується популярністю, розвивається, забезпечує місто новими робочими місцями та дає надходження до міського бюджету.

Тож нехай і надалі стають вагомішими ваші здобутки! Нехай і надалі ваші зусилля будуть спрямовані на забезпечення високих темпів розвитку торговельної мережі, удосконалення її інфраструктури, підтримку вітчизняного товаровиробника, поліпшення якості сервісу.

Бажаю міцного здоров’я, добробуту, миру, любові, щастя в сім’ях, успіхів у всіх починаннях, Божої підтримки, чудової атмосфери у колективах.

Нехай кожен день буде спокійним і вдалим, а від роботи отримуйте не тільки матеріальне, але і моральне задоволення та душевний затишок.

Хай з кожним днем зміцнюється престиж вашої професії, хай люди дарують вам усмішки у відповідь.

Зі святом, шановні працівники торгівлі!

З повагою – керівник військово-цивільної адміністрації м. Торецьк Донецької області Ярослав РУДЕНКО

37874027 1316529535145077 7443228600855166976 n