https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

До уваги внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні!

Данська Рада у справах Біженців за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва і Департаменту Міжнародного Розвитку Великобританії розпочинає нову програму, спрямовану на підтримку внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та стабілізації їх життя шляхом надання можливості отримання професійної освіти.

Учасники програми:  ВПО з районів з нестабільною політичною і військовою ситуацією, що зареєстровані та проживають на території Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей, а також жителі Донецької та Луганської областей, які постраждали від конфлікту в Україні.

Програма передбачає  підтримку принаймні 500 ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, шляхом надання індивідуальних грантів в розмірі до 200 доларів США для отримання нових та покращення існуючих навичок через проходження відповідних курсів професійної освіти.

Критерії відбору учасників програми:

  1. Доведена мотивація в отриманні нових або покращенні існуючих професійних навиків. Розуміння заявником схеми практичного застосування отриманих навичок в майбутньому для створення можливості отримання доходу. Бажана наявність у заявника досвіду роботи, пов’язаного з отриманням нових або покращення існуючих професійних навиків.
  2. Власне інвестування з боку заявника в розмірі не менше 20% від вартості навчання.
  3. Наявність кваліфікованого та сертифікованого постачальника відповідальних послуг.
  4. Особлива перевага буде надаватися заявникам, сім’ї яких мають соціальну або фінансову вразливість.

Ознайомитись з умовами надання грантів та подати заявку можна за посиланням https://sbiz.club/10491/programa-pidvyshhennya-konkurentnospromozhnosti-na-rynku-pratsi-dlya-vpo-ta-osib-yaki-postrazhdaly-vid-konfliktu-v-ukrayini/.