https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Краматорськ святкує День звільнення від російських найманців

05.07.2018 у Краматорську відбулись урочистості з нагоди Дня визволення північних міст Донеччини від проросійських терористів. Центром міста пройшла святкова хода, а також відбувся святковий концерт, на початку якого в небо запустили прапор України.

Відзначити свято зібрались близько 3000-х тисяч осіб, серед яких представники громадськості, міської та обласної влади, військовослужбовці Об’єднаних сил, мешканці та гості міста. Також у заході взяв участь заступник голови облдержадміністрації Сергій Добряк. Він привітав присутніх зі святом та застав вітання від голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця.

«Щиро вітаю вас зі святом. Це важливий день для всіх нас. Завдяки успішним діям військових, правоохоронних органів чотири роки тому мешканці північних міст Донеччини знову отримали довгоочікувану свободу. На жаль, сьогодні не всі міста області мають змогу відзначати таке свято, але я вірю, що настане час коли ми зможемо так само збиратись на площах звільнених міст, які сьогодні окуповані російськими найманцями. Щиро дякую усім, хто не вагаючись ні хвилини пішов захищати нашу рідну землю і досі боронить наші міста. Слава українським воїнам!»,- зазначив Сергій Добряк.

Також привітав присутніх зі святом Краматорську міський голова Андрій Панков, заступник Командувача Об’єднаних сил з морально-психологічного забезпечення, генерал-майор Олександр Голоднюк, полковник Збройних сил України, командир оборони Краматорського аеродрому Сергій Кривонос, заступник начальника департаменту Служби безпеки України, полковник Юлія Лапутіна.

RB 3Qb eho

 

Джерело: http://dn.gov.ua/kramatorsk-svyatkuye-den-zvilnennya-vid-rosijskyh-najmantsiv/