https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Петро Порошенко з робочим візитом відвідав Донеччину

22.06.2018 Президент України Петро Порошенко з робочим візитом відвідав Донецьку область, де розказав про важливі для країни закони, що були прийняті вчора в Парламенті. Вони стосуються важливої низки напрямків діяльності держави. За словами Петра Порошенка, економіка має 4 рівні свободи – свобода руху товарів, послуг, людей та капіталів. Товари та послуги були врегульовані укладанням угоди з ЄС про асоціацію та зону вільної торгівлі, що змітає кордони для 99,5% українських товарів.

«Закон про валюту,  який країна чекала довгих 25 років, нарешті прийнятий. Закон замінює декрет про валютне регулювання, до цього українська економіка була неконкурентноспроможною, бо за 25 років жодна влада не знайшла в собі мужності, сили та політичної волі для того, щоб оголосити цей перший з актів економічної свободи. Заборонено те, що окремо зазначено державою, все інше – вільно. Ми відійшли від радянських традицій, коли кожний підприємець, який відкриває рахунок за кордоном – злочинець. Інвестор може прийти до України, і в нього не буде боліти голова, що хтось адміністративними заходами забере його гроші», – підкреслив Президент України Петро Порошенко.

Також Президент зазначив, що українці сьогодні мають право подорожувати без віз або отримувати візу на кордоні у більш, як 120 країнах світу. Український паспорт входить у 30 найбільш цінних паспортів світу, а безвізом скористалися вже 560 тисяч українців.

3 247

 

Джерело: http://dn.gov.ua/petro-poroshenko-z-robochym-vizytom-vidvidav-donechchynu/